Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gamla Vintervägen 13, Kungsberget, Järbo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68.5 kvm
Avgift
3 650 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion med hög standard!

Chans att förvärva attraktiv lägenhet på första våningen intill Kungsbergets anläggning. Stockholms närmaste skidort! En mycket väldisponerad hörnlägenhet med plats för avkoppling, utrustad med alla bekvämligheter som hör nyproduktion till. Ett helt nytt hem som erbjuder hög standard, fönster i flera väderstreck, härlig atmosfär och kvalitativa materialval. Här finns tre sovrum som ger utrymme för mellan 3-8 bäddar, sociala ytor med den öppna planlösningen mellan kök, matplats samt vardagsrumsdel. De båda badrummen är helkaklade varav den ena även ger dig och dina nära egen bastu för en stunds återhämtning. Välkommen till ditt fritidshem, fri att nyttja under årets alla veckor!
Vi har nu en endast en 4 rok- lägenhet kvar på bottenplan liksom en på andra plan (spegelvända den på bilderna)

Föreningen accepterar juridisk person.

Kungsbergets gedigna anläggning med dess 12 liftar och 22 pister med upp till 1 700 meter långa åk i kombination med dess svårslagna läge, endast ca 2 timmar från Stockholm, gör detta till en av Sveriges mest attraktiva skidorter. Dessutom den som expanderar mest. Vintermånaderna erbjuder hela 20 veckors snögaranti, och även sommarmånaderna kan nyttjas till fullo, med mycket att upptäcka för såväl vuxna som barn. Cykelleder bjuder på vacker och orörd natur samt i närheten finns eftertraktade besöksmål som Furuviks djurpark, Wij trädgårdar, älgparken i Ockelbo och Högbo bruk.

Varmt välkomna till Solbacken!

Beskrivning

Möblerbar hall med klinker på golvet. Frånluftvärmepump.
Sovrum 1 med vitlaserad ekparkett. Här kan 1-3 personer sova.
Kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrumsdel. På golvet ligger vitlaserad ekparkett och i taket sitter spotlights monterade. Köksinredning som går i grå ton med kakel på vägg längs den laminerade bänkskivan. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsmicro, integrerad kyl/frys, samt integrerad diskmaskin.
Från vardagsrummet nås balkong i söderläge.
Sovrum 2 med vitlaserad ekparkett. Här kan 1-3 personer sova.
Sovrum 3 med vitlaserad ekparkett. Här kan 1-2 personer sova.
Badrum med klinker på golv och kaklade väggar. wc, badrumskommod med handfat, vägghängt spegelskåp, duschplats, handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin.
Badrum med kakel på vägg, klinker på golv. Wc, badrumskommod med handfat, vägghängt spegelskåp, wc samt handdukstork.
Bastu med klinker på golv och träpanel på vägg.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sandviken kommun, Skattesats 34.56%.

Församling

Järbo.

Storlek

Boarea 68.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

4-102

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Solbacken 1 i Kungsberget
Organisationsnummer: 769636-0044
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4-102
Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 0

En nybildad förening som i ett första skede erbjuder tre hus med fem lägenheter i vardera. De 3 1/2 våningarna kommer ge plats åt 4 st lägenheter om 3 rok samt ett penthouse med 5 rok om 1 1/2 plan.

Parkering: Till lägenheten hör en parkering belägen i anslutning av byggnaden.

TV och bredband: Via Sandnet

TV

Via Sandnet

Internet

Via Sandnet

Månadsavgift

Avgift: 3 650 SEK / mån
Ingår i avgiften: VA samt sophantering

Driftskostnad

400 SEK varav:
Uppvärmning: 400 SEK
Angiven uppvärmningskostnad är en uppskattning enligt den ekonomiska planen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 17.26000 %
Andel av årsavgiften: 18.33000 %

Uteplats

Möblerbar balkong i sydväst läge med vy mot Kungsbergets backar.

Bilplats

I anslutning till byggnaden finns parkeringsplats tillhörandes lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy