Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Fast Pris
Adress
Timmervägen 16, Lgh nr 2, Haninge/Kolartorp, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108 kvm, biarea 4 kvm
Avgift
4 824 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kolartorp/Vega

Brf Humlegården godkänner juridiska personer som köpare!

Vilken lyckad säljstart - redan har vi 5 sålda lägenheter av 9!

Nu startar försäljningen av Brf Humlegården i Kolartorp/Vega. Vi kommer ej att ha något speciellt säljstarts datum utan försäljningen sker löpande med tanken - först till kvarn.

Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm. Haninges nya stadsdel erbjuder det bästa av alla världar för den aktiva livsnjutaren. Här bor du nära både natursköna omgivningar och Stockholms inbjudande stadspuls.

Brf Humlegården som är ett mycket spännande nyproduktionsprojekt i populära Kolartorp/Vega består av totalt 9 lgh, 6 parhus lgh och 3 designhus lgh. Marken som kommer att bebyggas ligger på Timmervägen 16, tomterna har ett superfint högt -och fritt läge med låg insyn från andra hus. Husleverantören kommer att vara VårgårdaHus som har erkänt fin kvalité på sina hus.

Brf Humlegården kommer att bestå av tre parhus och de har två välplanerade lägenheter i varje hus. Lägenheterna har fem rum och kök fördelade på två plan, med en sammanlagd boarea på ca 108 kvm. Parhusen beräknas vara inflyttningsklara sommaren 2021. Byggstart för de tre designhusen beräknas ske sommaren 2021. Designhusen har 2 rum och kök fördelade på två plan, med en sammanlagd boarea på 48 kvm och beräknas vara färdigställda hösten 2021.

Parhusen med planmark har en klassisk planlösning med hall, wc/dusch, kök i vinkel och öppenhet mot vardagsrummet i entréplanet. Vid hallen/entrén går det att skapa ytterligare ett rum som kan nyttjas till klädkammare eller sovrum. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp och från detta rum har du utgång till en underbar terrass. På det övre planet finner du tre sovrum, badrum och ett allrum/sovrum. Från det största sovrummet har du utgång till en stor balkong.

Parhuset i soutteräng har spännande möjligheter eftersom det finns ingång från båda våningsplanen - du kan ex ha en inneboende på nedre plan alternativt att den juridiska personen/företagaren nyttjar nedre plan som kontor. På entréplan/nedre plan finns en rymlig hall, 3 sovrum och wc/dusch och möjlighet till ett trinettkök. Övre plan består av ett sovrum, badrum och ett kök i vinkel med öppenhet in mot vardagsrummet som ger en fin rymd i rummet, här finns många fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från köket och vardagsrummet finns en utgång till en stor terrass.

Designhusen är trevligt planerade med en öppen planlösning på övre plan med en rymlig hall, ett stilfullt Vedumkök med öppenhet in mot vardagsrummet samt wc/dusch. Det finns många fönster samt en fransk balkong som ger naturligt fint ljusinsläpp. På nedre plan finns en hall ett stort sovrum samt ett arbetsrum. Vid entrén finns en mindre träaltan och på baksidan med utgång från altandörr finns ett stort fint trädäck.

Uppvärmningssystem för parhusen kommer att vara en frånluftsvärmepump Nibe 730 och vattenburet golvvärmesystem på nedre plan och på övre plan radiatorer och elslingor i badrum. Uppvärmning för designhusen kommer att vara vattenburen golvvärme (elpanna) på båda våningsplanen. Lägenheterna kommer att ha en hög fin standard med bla köksinredning från Vedum och vitvaror från Siemens, wc/dusch och badrum kommer att ha klinkergolv och helkaklade väggar, inredning från Vedum och vitvaror från Siemens.

De naturnära omgivningarna är ett av Haninge kommuns främsta kännetecken, vilket innebär att din nya bostad ligger på lagom avstånd till alla tänkbara naturupplevelser. I kommunen finns söta insjöar och öppet hav, skärgårdspärlor och vildmark, urskog och öppna vidder. De vackra omgivningarna har något för alla, oavsett om du är glad motionär, barnfamilj, hundägare eller föredrar stillsamma promenader i din ensamhet.

Föreningen kommer att ha 12 st parkeringsplatser, gemensam sophantering med viss sortering. Elabonnemang tecknas separat av medlem.

Interiör beskrivning i text och bild se bifogad pdf fil

Bostadsutvecklare: Holistiska Hem Sverige AB; för hemsida kopiera följande webadress, https://www.holistiskahem.se

Bostadsfakta

Kommun

1:294, Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Storlek

Boarea 108 kvm, biarea 4 kvm. Byggherren.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020/2021
Byggnadstyp: Parhus 2 plan
Fönster: Röda 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe 730 vattenburet system, radiatorer

Föreningen

Föreningens namn: Brf Humlegården i Kolartorp
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 9
Antal lokaler: 0

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 824 SEK / mån

Driftskostnad

1 820 SEK varav:
VA: 480 SEK
Elektricitet: 1 340 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 13.6709 %
Andel av årsavgiften: 13.6709 %

Uteplats

Uteplats eller terrass

Närområde

Allmänt om området: Populärt villakvarter som präglas både av sin bevarade lantliga omgivning och sitt mycket centrala läge. Flertalet stormarknader såsom Coop Forum , Port 73, Maxi och Haninge centrum är belägna inom gång- och cykelavstånd. I området finns Vegas nya pendeltågsstation med en restid om ca 25 minuters restid till Sthlm´s City. Även ett flertal busslinjer täcker in både närområdet och grannkommunerna. I stadsdelen Vega växer en barnvänlig idyll fram med barn i alla åldrar i de nya radhus- och villaområdena. Här pågår utbyggnad av förskolor och skola och totalt kommer det att finnas 8 olika förskolor med 6 avdelningar på vardera förskola samt 2 grundskolor. Grundskolan som ligger centralt i Vega kommer att vara en F-9 skola med 725-900 barn. Vidare finns en Ur och skur förskola i västra delen av Vega och förskolan Gunnebo med 6 avdelningar. Måsöskolan i närområdet tar emot barn från 6 år till årskurs 2. I centrala Haninge finns ytterligare flertalet skolor och förskolor med olika inriktningar. I områdets "Dammträsk" pågår byggande av boardwalk för att öppna upp det kringliggande området för allmänheten så att det kan användas som ett rekreationsområde.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy