Länk kopierad!

Visningar

mån 6 apr 17:40 - 18:10
Anmälan krävs, varmt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
575 000 SEK
Adress
Sommarvinden 12D, Strand, KRISTINEHAMN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
4 761 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsamt bostadsrättspar hus med fint läge intill skogsparti. Praktiskt avdelat med sovrummen på övervåning samt sociala ytor i entrévåningen. Två badrum, egen uteplats och carport. Varmt välkomna till en trivsam visning.

Fantastiskt bra bostadsrättspar hus i 2 plan med generösa ytor. Rymligt och fräscht kök med allt ett modernt kök ska ha och praktisk förvaring. Köket och vardagsrummet och anslutning till en härlig uteplats. Gott om sovrum och fint vardagsrum, lättskött trädgård med bra lekytor på baksidan och skogen. Här ges inlevelse till lek och bus för barnen. Carport finns och parkering för en bil vid infarten. Bostaden är trevligt belägen på omtyckta och populära Strand med nära till Strandskolan och E18. Välkommen till ditt nya hem!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plastmatta, bröstpanel och ljusa tapeter, garderober samt förråd under trappan.

DUSCH/WC
Rymlig dusch/wc med våtrumsmatta och våttapet, wc, handfat och fönster som ger trevligt ljusinsläpp.

KÖK
Trivsamt kök med laminatgolv, bröstpanel, vita väggar, kakel över diskbänk, diskmaskin 2018, kyl,/frys, spis med häll, städskåp, två fönster vid matplats med utsikt över framsidan samt entrén

VARDAGSRUM
Mysigt vardagsrum med fin ekparkett, vita väggar, två fönster och dörr till stensatt uteplats. Härligt med utsikt mot skogsglänta och stensatt uteplats.

ÖVERVÅNING

HALL
Stor hall med plastmatta, vita väggar, vindslucka. Golvad vind. Härifrån nås samtliga rum på övervåningen.

BADRUM/WC/TVÄTTSTUGA
Stort badrum med våtrumsmatta, våttapet, tvättho, badkar, handfat, varmvattenberedare, badrumsskåp, tvättmaskin, fönster för vädring och ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Plastmatta, ljus grå målade väggar, fondvägg och fönster.

SOVRUM 2
Plastmatta, vita väggar, fyra garderober och fönster.

SOVRUM 3 stora sovrummet
Plastmatta, vita väggar, fondvägg, utgång till balkong.

Balkong

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Kristinehamn kommun, Skattesats 33.9%.

Storlek

Boarea 94 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen BRF Sommarvinden
Organisationsnummer: 716411-2554
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Parkering: Carport: 34 platser P-plats: 24 platser

TV och bredband: Com Hem

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 4 761 SEK / mån

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Drift enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.76878 %
Andel av årsavgiften: 2.76587 %

Uteplats

Platt satt uteplats. Balkong.

Bilplats

Carport med parkering för en bil.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy