Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / Eller högstbjudande.
Adress
Södra tvärgatan 2, Söder, HELSINGBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 432 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kvadratsmart tvåa med stora ytor & mycket charm. Gångavstånd till centrum, Campus & kollektivtrafik!

Välkommen till Södra Tvärgatan 2 och denna trevliga tvåa om 58 kvm. Bostaden ligger placerad en 1,5-trappa upp och erbjuder en genomgående disposition, vilket redan vid entrén märks av det härliga ljusflödet.

Invändigt erbjuder bostaden hall med gott om förvaringsutrymme. Lättmöblerat vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. Fräscht och arbetsvänligt kök från 2014 med gott om praktiskt förvaring. Sovrum med plats för större säng och med fina fönsterpariet ut mot gatan. Äldre badrum med ljusa ytskikt som på sikt kan behöva uppfräschning.

Här bor man med närhet till Söder-City, Campus och stadsbiblioteket. Med några minuters gång når vi ett flertal restauranger, serviceutbud samt Helsingborg C. Ett kanonläge i en växande stadsdel, perfekt för paret eller köparen som vill bo bekvämt!

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 58 kvm. Enligt säljaren och bostadsrättsföreningen..

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0010

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
1,5 våning upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Gustav Adolf i Helsingborg
Lägenhetsnummer: 0010
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till Comhem.

Internet

Ansluten till Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 432 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 175 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.53245 %
Andel av årsavgiften: 1.53245 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy