Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK
Adress
Lergöksgatan 21, Frölunda, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 782 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad gavel tvåa från 2016 med balkong!

Med härligt läge och generöst med ljusinsläpp finns denna utsökta gaveltvåa, nyproducerad 2016!
Smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen med möjlighet till inglasning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om plats för förvaring i form av flertalet garderober. Stilrent badrum med vardagslyx såsom handdukstork, tvättmaskin och torktumlare!

- I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

En modern och elegant lägenhet, nyproducerad 2016 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet.

Hall
Rymlig hall med vacker ekparkett som sträcker sig in i lägenhetens övriga rum och skapar en fin helhetskänsla. Gott om plats för avhängning samt förvaring i form av garderob.

Kök-Vardagsrum
Från hallen kommer man in i det eleganta köket och vardagsrum. Köket med skåpsluckor i vitt och vitt kakel som stänkskydd. Komplett kök med kyl och frys, spis, diskmaskin och fläkt. Den öppna planlösningen med vardagsrummet skapar ljus och luftig miljö med gott om plats för umgänge. Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till det naturliga ljuset. Den stora och mysiga balkongen nås härifrån i härligt läge utan insyn.

Badrum
I anslutning till hallen finns stilrent badrum med vitkaklade väggar och grått/svart klinkergolv. Ytan är väldisponerad med både tvättmaskin och torktumlare från Cylinda samt komplett med bänk och skåp ovanför samt handdukstork. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegelskåp med belysning, wc och dusch med vikdörrar i glas.

Sovrum
Sovrummet är mycket rymligt och har plats för stor dubbelsäng med sängbord. Här finns gott om plats för förvaring i form av garderobsvägg. Lugnt beläget utan insyn. Även här samma fina parkettgolv och vita väggar.

Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Energideklaration Lergöken.pdf Stadgar Lergöken.pdf Årsredovisning lergöken.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen brf lergöken
Organisationsnummer: 769629-1702
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Fastigheterna färdigställdes under 2016 och förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Parkering: P-plats med eller utan elstolpe finns att hyra för 350 kr/mån. Det är separat kö. Kontakta Riksbyggen för mer information. Det finns även fem gästparkeringar i området.

Gemensamma utrymmen: Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. På vinden finns även cykel- och barnvagnsförråd. På föreningens trevliga innergård finns lekplats, möjlighet till odlingar i pallkragar och cykelparkering under tak.

TV

Telia triple play paketet Lagom ingår i avgiften med TV, Bredband och telefoni.

Internet

Telia triple play paketet Lagom ingår i avgiften med TV, Bredband och telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 3 782 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.13969 %
Andel av årsavgiften: 1.13978 %

Bilplats

P-plats med eller utan elstolpe finns att hyra för 350 kr/mån. Det är separat kö. Kontakta Riksbyggen för mer information. Det finns även fem gästparkeringar i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy