Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Furirgatan 25B, T1/Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
4 231 SEK / mån
Rum
1 rum

Stor etta i T1 med potential!

Med en stor uteplats i söderläge och en egen privat ingång omfamnas du här av en radhuskänsla mitt i stan!

Låt oss få presentera en unik lägenhet med bästa läget i T1 intill Gustav Smiths plats. Här omfamnas man av en lugn och trygg atmosfär med närheten till såväl centrum som naturen. Lägenheten är en etta på hela 57 kvadratmeter som med enkelhet kan göras om till en tvåa. Det föreligger ett visst renoveringsbehov i lägenheten. Med rätt medel kan detta bli en riktigt drömboende!

Lägenheten har en rymlig entréhall med flertalet garderober. Köket är väldigt stort och luftigt med gott om förvaring, arbetsytor och utrymme för matgrupp. Det stora rummet vetter mot baksidan och härifrån når man den stora uteplatsen som ligger i söderläge och erbjuder sol större delen av dagen. Badrummet är också väl tilltaget och har kaklade väggar och våtrumsmatta på golv.

Föreningen är välskött och har god ekonomi och förvaltning. Fastigheterna är väl underhållna och belåningen är på en stabil nivå. Medlemmarna har tillgång till garage, övernattningslägenhet, tvättstugor, gemensam grillplats och bastu/relaxavdelning.

Sammantaget ett mycket bekvämt, bekymmerslöst boende med mycket potential. Området är lugnt och behagligt och ligger på ett bekvämt gångavstånd till Linköpings Innerstad och Universitetssjukhuset. I närområdet finns en välsorterad matbutik (Coop Lägerhyddan), flertalet restauranger, skolor och förskolor. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Föredrar man att bo nära naturen är detta ett bra alternativ med Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap inom räckhåll. En representativ bostad att trivas i helt enkelt!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=648139

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy