Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Johan Skyttes väg 400, Älvsjö - Långbro Park, ÄLVSJÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 036 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och rymlig - balkong med fri utsikt i söder

Välkommen till denna mycket ljusa och trevlig bostad med ett bra läge i Långbro Park.

* Fri utsikt från balkongen
* Sol större delen av dagen
* Ljus och välplanerad
* Nära bussar mot Älvsjö - Fruängen - Telefonplan - Kärrtorp - Skärholmen
* Promenadavstånd till Fruängen Centrum med tunnelbana

Bostaden erbjuder en bra planlösning med öppet mellan vardagsrum och matplats. Utgång till balkong i söder med sol från morgon till eftermiddag. Fritt läge med utsikt över radhusen. Rymligt kök med bra arbetsyta och förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring med garderob skjutvägg. Helkaklat badrum med glas duschväggar med takdusch, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta ovan och överskåp, wc, kommod, spegelskåp med belysning. Till bostaden finns källarförråd i huset samt hiss ned till Garage.

Bra läge i parken med promenadavstånd till bussar, flertalet förskolor och skolar men även Fruängen Centrum och Älvsjö Station.

Detta är en kommande visning. Kontakta Christian Zettergren för mer info.

Beskrivning

Hall: Välkomnade hall med plats för ytterkläder och skor. Ljusgrått klinkergolv och vita målade väggar. Förvaring med garderober.

Badrum: Fint helkaklat badrum med ljus grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Praktisk arbetsyta med tvättmaskin och torktumlare under. Förvaring med överskåp, wc. Glasduschvägg, takdusch, kommod , spegel med belysning ( 2018 ).

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Bra förvaring bakom skjutdörrar. Parkettgolv och vita målade väggar.

Vardagsrum: Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong i fritt läge med sol större delen av dagen. Öppet mot matplats. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

Kök: Snyggt kök med bra arbetsyta och förvaring. Fullt utrustat med kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt. Grått klinker ovan bänkskivan och belysning under över skåpen.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Högst upp i huset
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hästkastanjen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 65
Antal lokaler: 0

Brf Hästkastanjen Långbro Park är en äkta bostadsrättsförening om 65 lägenheter där alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten i oktober 2011. Föreningen ligger i en tvist med JM gällande byggfel kring VA stammar.
Bostäderna i föreningen finns på address: Johan Skyttes väg 392-402.
För mer information besök gärna: https://www.hastkastanjen.se/

Parkering: Föreningen disponerar över 57 stycken parkeringsplatser och en mc plats i eget källargarage samt fyra öppna parkeringsplatser med motorvärmare.
Garage 850kr/mån
Uteparkering 450kr/mån

Vid frågor om tillgänglighet av p-platser kontakta arenden@storholmendirekt.se

TV och bredband: Via Tripple Play Telia ( Bredband, Kabel-TV, Telefoni )

Gemensamma utrymmen: Källarförråd finns tillhörande lägenheten.
Cyckelförråd och barnsvagnsrum
Garage.
Miljöstuga.

Energideklaration

Energiklass: B
Energiprestanda primärenergital: 55 kWh/kvm och år

TV

Via Tripple Play ( Telia )

Internet

Via Tripple Play ( Telia ) ( 220 kr / mån läggs på månadsavin)

Månadsavgift

Avgift: 4 036 SEK / mån
Inkl. värme, kallvatten.

Gårdsplats/innergård

Innergård med lekplats-

Driftskostnad

544 SEK varav:
VA: 100 SEK
Elektricitet: 225 SEK
Övrigt: 219 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.37 %
Pantsättningsavgift: 446 SEK
Överlåtelseavgift: 1147 SEK

Bilplats

Föreningen disponerar över 57 stycken parkeringsplatser och en mc plats i eget källargarage samt fyra öppna parkeringsplatser med motorvärmare.
Garage 850kr/mån
Uteparkering 450kr/mån
Idag är de 1 person i kö till uteplats och garage.

Vid frågor om tillgänglighet av p-platser kontakta arenden@storholmendirekt.se

Övriga utrymmen

Det finns ett stort källarförråd, Cykelförråd, sopprum samt Garage i huset.

Övrigt

LÅNGBRO PARK
Långbro Park började anläggas år 1911 med de engelska parkerna som förebild. Mitt i parken skapades en vacker damm där karpar förr simmade runt och änderna intog vattenytan. Runt hela parkområdet slingrar sig långa promenadvägar och hundraåriga ekar kastar sin skugga över frodiga gräsmattor. Lugnet och stillheten i parken har gjort denna till en naturlig mötesplats för picknicksällskap, lekande barn och solbadare.
I parken finns också mycket populära Långbro Värdshus som drivs av prisbelönte kocken Fredrik Eriksson.
I parken finns också en idrott och simhall med träningsmöjligheter samt flertalet förskolor.

KOMMUNIKATIONER & SERVICE:
Johan skyttes väg är belägen i området Långbro Park, med närhet från Fruängens centrum som är en knutpunkt för ett flertal busslinjer. Buss mot Älvsjö Station, Telefonplan, Kärrtorp, Gullmarsplan, Fruängen samt kungens kurva finner ni på promenadavstånd från lägenheten. I Fruängens centrum finns tunnelbana, röda linjen, som tar dig till Stockholm central på 18 min.

I Fruängens centrum finns ett tjugotal butiker, restauranger, banker, gym, läkarhus, apotek, bibliotek mm. Se vidare www.fruangen.nu

Grundskolor i området är Långbrodalsskolan (åk F-5), Johan Skytteskolan (åk 6-9) och Fruängens skola (åk F-9). Fler förskolor finns närområdet och i Långbro Park.

För fritidssysselsättningar finns i närområdet bl.a. idrottsplats för friidrott, fotbollsplaner med konstgräs och grus, ishall, Älvsjöskogen med motionsspår och promenadavstånd till Långsjön med bad sommartid och skridskoåkning vintertid om vädret tillåter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy