Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tyringegatan 1, Husensjö, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
5 177 SEK / mån
Rum
3 rum

Top notch!

Låt mig presentera denna fint renoverade bostad som erbjuder detaljer utöver det vanliga. Bostaden har genomgått en totalrenovering där material, färgtoner och detaljer noggrant valts för att skapa en extraordinär känsla i bostaden. Genomgående ljust parkettgolv från Kährs, vita släta väggar samt detaljer i grått och svart skapar en underbar röd tråd.

Väl innanför ytterdörren möts man av en härlig atmosfär, på golvet i entrén vilar ett sandfärgat klinkergolv och på vänster sida finner vi gott om plats för avhängning. Från hallen når vi bostaden samtliga rum, vilket känns luftigt och kvadratsmart. Köket, kockens favoritplats består av ett ljusgrått kök från IKEA med ljusgrå stenskiva och snygga 60x60 kakelplattor som stänkskydd. Fullutrustad maskinpark med integrerad hel kyl/frys, svart design-fläkt, induktionshäll, inbyggd Micro & ugn samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord 4?6 personer. I vardagsrummet får du plats med soffgrupp, fåtölj, avlastningsbord samt även tv-bänk. De stora fönsterpartierna släpper in härligt ljusflöde och i anslutning finner man balkongen (kan glasas in). Helkaklat badrum med sandfärgade kakel och klinker som matchats med vita kakelplattor, riktigt lyxigt och stilfullt. Badrummet är utrustat med duschväggar, vask med underskåp, wc, golvvärme, spegelskåp och kombinerad tvätt/tork-maskin. Vidare finner vi två sovrum, varav ett master-bedroom som rymmer dubbelsäng, sängbord och gott om förvarings genom den perfekt walk-in-closet man når. Det något mindre sovrummet lämpar sig perfekt för enkelsäng, garderob samt arbetsbord.

Brf Botilda är en mycket trivsam bostadsrättsförening med stabil ekonomi och god underhållsplan. Föreningen erbjuder garageplatser med elektroniska portar, p-platser (separat kö) samt även flertalet lekplats för barn. I närområdet finner vi ett flertal skolor, förskolor, kollektivtrafik och grönområden. Från ytterdörren har man gångavstånd till Olympia, Filborna Arena och flertalet aktiviteter.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy