Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkskolegatan 4, Södermalm / Högalid / Hornstull, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
4 905 SEK / mån
Rum
3 rum

Tilltalande 3:a högt upp i huset med genomgående planlösning och balkong

Välkommen till denna underbara lägenhet med balkong på lugn och grönskande återvändsgata i populära Hornstull. Detta är ett hem som passar både den som söker sociala ytor och rum för familjen. Detta mycket tack vare sin genomgående luftiga planlösning mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor och fönster i två väderstreck. Lägenheten har varsamt renoverats och här kombineras moderna materialval som tex det vackert renoverade köket med äldre fina detaljer såsom fiskbensparkett, vackra dörrar och fönster på ett stilsäkert sätt. Genomgående ljusa fina färger, vackra golv och fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten är ursprungligen en 3:a men disponeras som en 4:a. Mycket inbjudande vardagsrum och smakfullt renoverat kök i öppen planlösning. I köket finns även en bra matplats och härifrån nås den trivsamma balkongen som sommartid har sol från förmiddag till kväll. Dessutom en inre möblerbar hall, gott om förvaringsmöjligheter och bra sovrum som ger många möjligheter. Föreningen som är välskött köpte fastigheten 2008 och är sedan 2019 skuldfri.

Adressen är mycket populär i Hornstull och läget ger närhet till allt vad området har att erbjuda, men ändå med lugn och skyddad känsla. Kvarteren har ett flertal caféer, barer och restauranger. I Hornstulls galleria hittar du ett stort utbud av butiker och trendiga barer. Långholmen som ligger några minuters promenad från lägenheten bjuder på utmärkta löpspår och bad på sommaren. Härliga promenadstråk finns utmed Långholmskanalen, Reimersholme eller varför inte åt andra hållet längs med Årstaviken.

Här finns goda kommunikationer med närhet till Hornstulls tunnelbanestation samt busslinjerna 3, 4, 55, 66 och 74 som går i närområdet och tar dig till stadens alla delar. Från Hornstull går även flygbuss som på cirka 50 minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy