Länk kopierad!

Visningar

sön 19 apr 12:30 - 13:15
Välkommen

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 442 000 SEK
Adress
Sörgärdsgatan 24B, Centralt, STRÄNGNÄS
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
3 962 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt belägen trerumslägenhet med uteplats i sydvästläge. Ljus trevlig öppen planlösning med parkettgolv i alla rum. Två rejäla sovrum med garderober. Helkaklat bad- och tvättrum med kakel i vitt och modernt grått. Lugn central gata med kort gångavstånd till Strängnäs affärsgator, resecentrum och vackra Västerviken. Två förråd tillhör lägenheten.


Drömmer du om ett hem på en lugn gata i centrala Strängnäs där du kan ta del av småstadsidyllen, Strängnäs affärsgator och vackra Västerviken och samtidigt ha mycket nära till kommunikationer är detta något för dig!
Här byggs 14 nya bostadsrätter från 27 - 107 kvm med ett modernt formspråk. Nio av lägenheterna är helt nybyggda i ett nytt modernt bostadshus och fem tidigare lägenheter under total ombyggnad i en äldre charmig byggnad som totalrenoveras.
Se länk till projektet: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNyprod/CMNYPROD4UFIM7AVQDAS0GC5?source=skandiamaklarna

Beskrivning

Planlösning
Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten och fönster åt två väderstreck.
Entréhall med garderob och bra avhängning för ytterkläder. Inre hall i vinkel. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till det moderna köket. Från vardagsrummet är det utgång till uteplats mot gården i sydvästläge. Helkaklat bad- och tvättrum i vitt och modernt grått. Två rejäla sovrum med garderober.

Kök
Golv: ekparkett. Skåpinredning: Marbodal. Utrustning: induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.
Samtliga vitvaror från 2019.

Bad- och tvättrum
Golv: klinker. Väggar: kakel. Utrustning: wc, dusch, tvättställ, badrumsskåp, separat tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Bokbindaren 6, Strängnäs kommun, Skattesats 32.75%.

Storlek

Boarea 74 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1003

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bokbindaren 6
Organisationsnummer: 559137-0928
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1003
Antal lägenheter: 14
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber via stadsnätet

Månadsavgift

Avgift: 3 962 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Elektricitet: 450 SEK
Kostnaden för hushållsel är uppskattad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.11000 %

Uteplats

Uteplats mot gården i sydvästläge.

Bilplats

P-plats på gården

Övriga utrymmen

Förråd i separat förrådsbyggnad på gården.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy