Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK
Adress
Önneredsvägen 112, Önnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
3 089 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2a med uteplats i söderläge!

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad tvåa med stor uteplats i söderläge!
Bostaden är nyproducerad och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt rikligt med tillval.
Komplett kök med rostfria vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt kombimaskin!

Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad.
Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja.
Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel.
Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel.

Välkommen att trivas!

Beskrivning

Hall
Bakom ytterdörren väntar en inbjudande hall med gott om plats för avhängning samt platsbyggd garderob. Lägenheten är nyproducerad 2020 vilket betyder att designen är modern och till ytskikten har man en fin och varm nyans av vit färg på väggar samt genomgående ekparkett. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden

Kök/Vardagsrum
Köket från Vedum är inrett med tidlösa färgval med varmgrå fronter och stänkskydd i vitt, satt i halvförband mot bänkskiva i mörkgrått. Det tidsenliga intrycket förstärks med vitvaror som följer i rostfritt. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband. Detta resulterar i en stor sociala yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, Den stora och mysiga uteplatsen som är vänd mot lugnet på gården i härligt söderläge.

Badrum
I anslutning till hallen finns stilrent badrum med vitkaklade väggar och vitt/grått terazzomönstrat klinkergolv. Ytan är väldisponerad med både kombimaskin och vardagslyx med golvvärme och handdukstork. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegelskåp med belysning, wc och dusch med vikdörrar i glas.

Sovrum
Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober samt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Båda sovrummen löper i samma vackra ekparkett och vitmålade väggar.

Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Önneredsbodarna.pdf Ekonomisk plan Brf Önneredsbodarna.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 48 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21-1002

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Önneredsbodarna
Organisationsnummer: 769632-6532
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21-1002
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen kommer att äga 52 garageplatser samt minst 12 parkeringsplatser, vilket ger möjlighet för en bilplats åt varje bostadsrätt.

TV och bredband: Hela fastigheten ansluts till fibernät.

Gemensamma utrymmen: Gemensam källarvåning innehållande garage, cykelförråd, lägenhetsförråd och teknikutrymmen.

TV

Via fiber

Internet

Via fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 089 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.2206 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK

Uteplats

Stor uteplats i härligt söderläge

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy