Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 075 000 SEK
Adress
Brandmossvägen 14B, Lindvallen, Sälen, SÄLEN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.9 kvm
Avgift
3 011 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med gångavstånd till Lindvallens stora utbud

Strategiskt beläget på Lindvallen med gångavstånd till skidbackar, livs och nöjen hittar du denna lägenhet på Brandmossen 14B. De 54.9 kvm är välplanerade och förutom två sovrum har man även en rymlig storstuga med öppen planlösning till kök och matplats. Köket har svart bänkskiva i laminat, rostfria vitvaror, vita skåpluckor och gott om förvaring. Köket har även utrustats med en extra skänk. Badrummet i kakel och klinkers har WC, dusch, handfatskommod med spegelskåp, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Samtliga rum har golv av ekparkett förutom i hallen där du möts av klinker. Hallen har trots storleken, väldigt bra möjligheter till förvaring i form av både kapp- & skohylla, garderober och torkskåp.

En lägenhet på Brandmossen är perfekt för dig som vill bo med närhet till det mesta - året om! Från härifrån har du nämligen gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustav- och Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mäklare för visning!

Beskrivning

Hall:
Klinker, vitmålade väggar och tak.

Allrum:
Ekparkett, vitmålade väggar och tak.
Plats för TV och större soffa.

Kök:
Ekparkett, vitmålade väggar och tak. Vita köksluckor, laminatskiva och kakel. Utrustad med ugn, spishäll (Electrolux), fläkt, kombinerad kyl/frys (Electrolux), diskmaskin (Electrolux). Bänkhöjd: Standard.

Badrum:
Klinker och kakel. Vitmålat tak. WC, dusch, handfatskommod med spegelskåp, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1:
Ekparkett, vitmålade väggar och tak.
Plats för exempelvis två stycken våningssängar.

Sovrum 2:
Ekparkett, vitmålade väggar och tak.
Plats för exempelvis en dubbelsäng.

Övrigt

Säljaren uppmanar köpare att noggrant undersöka bostadsrätten och bostadsrättsföreningen.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Malung kommun, Skattesats 34.45%.

Storlek

Boarea 54.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

26

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Undervåning
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017/2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Snöflingan
Lägenhetsnummer: 26
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Marksänd TV.

Internet

Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 3 011 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv, utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel ca: 500 kr/mån.

Driftskostnad

390 SEK varav:
Försäkring: 35 SEK
Elektricitet: 355 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.08 %

Bilplats

Finns inom området

Närområde

Allmänt om området: Lindvallen består av fyra torg och är SkiStar Sälens största skidområde. Här finns Sälens mest kända skidbacke, Gustavbacken, äventyrsbacken SkiStar Fun Ride och upplevelsehuset Experium. Lindvallen har också ett av Europas största, sammanhängande barn- och nybörjarområden som gör det enkelt för hela familjen att åka tillsammans. Skidområdet är sammankopplat med Högfjället.

Lindvallen erbjuder allt från skotersafari och äventyrsbad till populära restauranger, krogar och hotell.
Kommunikation: Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy