Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Korstavägen 11, Skönsberg/Korsta, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 629 SEK / mån
Rum
2 rum

I populära Korsta finns denna fräscha 2 rums lägenhet med balkong i fritt läge!

Lägenheten som är ljus och mycket fräsch har ett hemtrevligt kök som erbjuder matplats invid fönster för upp till sex personer samt bra förvaring och arbetsytor för riktigt god matlagning. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat vilket bjuder in till mysiga hemmakvällar eller festligare tillställningar. Slå er till ro kan ni göra i bostadens väl tilltagna sovrum. Bostaden erbjuder även ett rejält helkaklat badrum, nytt i samband med stambytet som ägde rum 2020. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme samt en rymlig duschhörna och tvättmaskin, allt för att ni ska trivas! Bra förvaring finns i garderober i sovrummet. Till bostaden hör det till ett källarförråd om cirka 3-4kvm.

Här bor du i den välskötta föreningen HSB BRF Transportören i Sundsvall som innefattar 181 bostadsrätter fördelat på två fastighet. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. I föreningen finns bastu, cykelrum, snickarrum, biljardrum, övernattningsrum. Lekplats och grillplats på gården. Tvättstugan finns på markplan i huset. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 100 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 10 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy