Länk kopierad!

Visningar

sön 29 mar 13:45 - 14:30
Välkommen

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 360 000 SEK
Adress
Sörgärdsgatan 24B, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
105 kvm
Avgift
5 622 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik 5:a med imponerande takhöjd mellan vardagsrum och övre plan

Charmig och unik femrumslägenhet med centralt läge och stor balkong i sydvästläge. Ljus trevlig öppen planlösning med öppning i tak från vardagsrummet upp till övre plan som ger lägenheten en härlig rymd och imponerande takhöjd. Ekparkettgolv i alla rum. Helkaklat bad- och tvättrum med kakel i vitt och modernt grått samt ytterligare ett helkaklat badrum på övre plan. Rak trappa leder från vardagsrummet upp till övre plan där du bjuds på en trevlig vy ner mot vardagsrummet. Lugn central gata med kort gångavstånd till Strängnäs affärsgator, resecentrum och vackra Västerviken. Två förråd tillhör lägenheten.

Se länk till projektet: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNyprod/CMNYPROD4UFIM7AVQDAS0GC5?source=skandiamaklarna

Beskrivning

Planlösning
Ljus trevlig öppen planlösning med öppning i tak från vardagsrummet upp till övre plan som ger lägenheten en härlig rymd och imponerande takhöjd. Ekparkettgolv i alla rum.
Entréhall med bra utrymme för ytterkläder och garderob. Rymlig inre hall i vinkel. Ljust trevligt vardagsrum i öppen planlösning till köket och med utgång till stor balkong i sydvästläge mot gården. Två sovrum på entréplan med garderober. Helkaklat bad- och tvättrum med kakel i vitt och modernt grått. Rak trappa leder från vardagsrummet upp till övre plan där du bjuds på en trevlig vy ner mot vardagsrummet. Två sovrum varav det ena med klädkammare. Ytterligare ett helkaklat badrum på övre plan.

Kök
Golv: ekparkett. Skåpinredning: Marbodal. Utrustning: induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.
Samtliga vitvaror från 2019.

Bad- och tvättrum
Golv: klinker. Väggar: kakel. Utrustning: wc, dusch, tvättställ, badrumsskåp, separat tvättmaskin och torktumlare.

Badrum, övre plan
Golv: klinker. Väggar: kakel.
Utrustning: tvättställ, wc och dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Bokbindaren 6, Strängnäs kommun, Skattesats 32.75%.

Storlek

Boarea 105 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

1202

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bokbindaren 6
Organisationsnummer: 559137-0928
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1202
Antal lägenheter: 14
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber via stadsnätet.

Månadsavgift

Avgift: 5 622 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 10.09000 %

Uteplats

Stor balkong mot gården i sydvästläge.

Bilplats

P-platser finns på gården.

Övriga utrymmen

Förråd i separat gårdsbyggnad på gården

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy