Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Jaktvägen 86, Bollstanäs, UPPLANDS VÄSBY
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.5 kvm
Avgift
6 763 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Br-radhus om 4 rum i gaveln med fina uteplatser och stor trädgård!

Gavel 4:a med med två härliga uteplatser och en trädgård med nära läge till naturen. Trädgården sträcker dig runt gaveln och ger fint solläge dag som kväll. Lägenheten är välskött och har ljusa ytskikt, ett trevligt kök och två badrum. Väldisponerade ytor med sällskapsrum på entréplan och totalt tre sovrum vara två på övre plan. Praktiskt med separat tvättstuga intill hall och kök. Ett mycket barnvänligt område med bilfria innergårdar och närhet till naturen. Stort förråd för bra förvaring. Nära skola och förskolor.

Bollstanäs är ett riktigt populärt område och här har man gångavstånd till såväl förskolor som skolor samt naturen och sjön Norrviken som sommartid bjuder på bad och vintertid inbjuder till skridskoåkning med plogad bana.Trevliga promenadstråk och goda kommunikationer på gångavstånd samt handelsplatsen Bredden med mataffär, apotek samt diverse inredningsbutiker mm

Beskrivning

Rymlig hall med halvvägg som avgränsar mot kök med matplats, ljust målade väggar och ljust golv. Från hallen når ni köket, vardagsrummet, tvättstugan samt entréplanets badrum.

Tvättstugan: Här står bostadens värmepanna tillsammans med ett tvättställ och tvättmaskin. Ett mindre fönster.

Rymligt kök med god om lådor och skåp för köksförvaring. Vita snygga marmorliknade skivor ovan diskbänk i rostfritt. Arbetsbänk i vit laminatskiva. Vita skåpsluckor. Köket är utrustat med diskmaskin, spis och ett kombinerat kyl/frys-skåp i rostfritt. Matplats med utsikt mot framsidans uteplats.

Vardagsrummet på bottenvåningen med utgång till baksidans uteplats med en stor altan i fint solläge. Ljusa målade väggar och parkettgolv.

Uteplatsen sträcker sig från baksidan runt med huskroppen till framsidan. Solläget är i sydväst med sol stora delar av dagen.

Tre bra sovrum, ett av dem är på det entréplan medan de två övriga är på övre plan. Målade väggar samt laminatgolv i samtliga.

Badrum på entréplan har kaklade väggar och klinker på golv med golvvärme. Här finns förutom duschplats en WC, handfat med kommod och en handduksvärmare.

Badrummet på ovanvåningen har kaklade väggar samt plastmatta på golvet. Badkar, wc, tvättställ samt spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar.pdf års2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Upplands Väsby kommun, Skattesats 31.75%.

Storlek

Boarea 97.5 kvm. Information enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

00086

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.
Hiss finns ej

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: 2-plan br-radhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övrigt: Styrelsen delar två gånger per år ut nya filter för fläktarna som man byter själv på över- och undervåningen samt i köksfläkten. Styrelsen har godkänt båda altanerna och inglasning på baksidan förutom inre skjutdörrar som fäster i fasadväggen.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Dir el med vattenburet system

Föreningen

Föreningens namn: BRF Jaktvägen i Upplands Väsby
Organisationsnummer: 716419-8470
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00086
Antal lägenheter: 168
Antal lokaler: 2

Brf Jaktvägen, Upplands Väsby. Föreningen består av 168 lägenheter med ett bestånd av 1- 6 rok samt två kvartershus med fyra moderna tvättstugor varav en med grovtvätt. En föreningslokal med kök samt gästrum för upp till fyra personer som kan hyras av föreningens medlemmar. Det finns även bastu och ett rum för pingis. Området byggdes av NCC kring åren 1989-90 med 28 byggnader av radhuskaraktär fördelat på sju gårdar med lekplats på varje utan biltrafik. Området ligger intill skogen på en kulle i Bollstanäs.
För ytterliggare information se föreningens hemsida: www.brfjaktvagen.se

Parkering: Garage och p-platser med eller utan elstolpe finns i föreningen.
Kostnad för parkering är:
P-plats
P-plats med elstolpe
Garageplats

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC).

Föreningens renoveringar

Fastigheterna är målade och tak tvättade och kontrollerade 2018
Inga stora renoveringar planerade i år.
Föreningen har en väl inarbetad underhållsplan som följs.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Föreningen har avtal med Comhem och tillgång till Comhem Digital-TV. Avtalet är ett s.k. Gruppavtal och gäller tjänsten Digital-TV Small. Kontakta Comhem för aktuella erbjudanden och priser.

Internet

Bredband, beställs separat. Leverantör: Comhem. Möjlighet till att nyttja andra bolag finns och beställs enskilt.

Månadsavgift

Avgift: 6 763 SEK / mån
I avgiften ingår kallvatten och kabel-TV.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

1 239 SEK varav:
Uppvärmning: 1 049 SEK
Försäkring: 190 SEK

I kostnaden för uppvärmning är kostnaden för hushållsström inkluderad.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.77192 %
Andel av årsavgiften: 0.77196 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Tillhörande framsida med uteplats samt tillhörande baksida och gräsyta vid gaveln är inte upplåten med bostadsrätt utan med annan form av nyttjanderätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy