Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stenbrötsgatan 51, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
3 573 SEK / mån
Rum
3 rum

Lägenhet med fin altan!

Välkommen till denna trea i populära, idylliska och trivsamma Gottfridsberg! Här hittar du en charmig och optimalt planerad lägenhet med en trevlig altan, bra förvaring och generöst ljusinsläpp.

I denna bostad välkomnas du av en inbjudande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett trevligt och praktiskt kök samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för både soffa och matgrupp. Det större sovrummet är ljust och har platsbyggda garderober samt utgång till altan. Utöver det finns ett mindre sovrum som kan användas till olika ändamål. Bostaden har även ett stort och funktionellt badrum med badkar, handfat, tvättmaskin och badrumsskåp samt en separat toalett med handfat. Bra förvaring erbjuds i form av två klädkammare.

Till den här trean finns en fin altan med tillgång till gräsmatta och rabatt som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar och kvällar med både familj och vänner. Altanen nås från sovrummet och erbjuder sol hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen.

Riksbyggen Linköpingshus nr 17 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter. Gediget underhåll och förbättringar har genomförts löpande. Föreningen tillhandahåller bl.a tvättstuga, lekplats, gym, cykelförvaring och återvinningsrum.

Här bor du vid ett av Gottfridsbergs bästa lägen, med Rydskogen ett stenkast från lägenheten. Gamla Linköping och Valla Fritidsområde ligger en promenad bort och centrala Linköping finns på nära avstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=641343

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy