Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vinnerstadsvägen 18C, Dunteberget, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 371 SEK / mån
Rum
1 rum

Kvadratsmart etta med balkong i härligt solläge

Välkomna till Vinnerstadsvägen 18C i trivsamma Dunteberget. Nu saluförs denna kvadratsmarta enrummare på 40 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på våning två av tre och är utrustad med balkong i härligt solläge. Planlösningen består av rymlig möblerbar hall med garderober, fullutrustat kök med matplats, helkakat duschrum med tvättmaskin samt vardagsrum med sovalkov och utgång till balkong. Till lägenheten hör även två förråd.

Här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen så som övernattningslägenhet och relax med bastu som de boende kan hyra, samlingslokal, gemensam tvättstuga och torkrum samt en grönskande innergård med bland annat boulebana och grillplats. Det finns även parkeringsplatser och garage att hyra enligt kösystem. Runt hörnet finns pizzeria och närbutik. Ni har även närhet till trevliga promenadstråk, bland annat Staffanstorp naturreservat. Busshållplats finns på gångavstånd. För er som pendlar med bil tar du dig smidigt ut till tex Linköpingsvägen, Vadstenavägen och riksväg 50.

Välkomna på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Motala minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=639619

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy