Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fågelbärsvägen 2B, Sturefors, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
2 940 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyligen producerad tvåa med inglasad, stor balkong

Här erbjuds en yteffektiv och stilren lägenhet vars underbara ljusinsläpp suddar ut gränsen mellan ute och inne. Tack vare att lägenheten är så ny behöver du inte tänka på renoveringar på många år.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett funktionellt, ljust och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten ett sovrum, en klädkammare och ett rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Sovrummet som är harmoniskt och ljust, nås via vardagsrummet. Här erbjuds platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är stort och smakfullt och utrustat med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och tumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp.

Här bor du vid ett av Sturefors bästa lägen, med Stureforsbadet inom gångavstånd. Landeryds golfbana ligger en cykeltur bort och Ullstämma och Ekholmen centrum finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Sturefors har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=644763

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy