Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stuvaregatan 12A, Alderholmen, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
5 613 SEK / mån
Rum
4 rum

VÄLVÅRDAD OCH VÄLPLANERAD 4:A PÅ GÄVLE STRAND MED HÄRLIG UTEPLATS I SÖDERLÄGE!

Sitter du idag i ett hus men tycker att det börjar bli jobbigt att sköta om huset/tomten och söker rymlig lägenhet med härlig uteplats? Eller är du i behov av en större lägenhet och vill bo i ett av Gävle mest attraktiva områden? Då kan jag ha lägenheten för dig!

Här hittar du en rymlig, välplanerad lägenhet med härlig uteplats i söderläge på Gävle Strand. I området har du allt ifrån den härliga strandpromenaden vid kajen intill Gavleån till restauranger som Fullriggaren, som utöver förstklassig mat erbjuder utsikt över stora delar av Gävle och Aktern & Fören där du kan avnjuta några av Gävles bästa pizzor i härlig miljö. Området är under utveckling. Bygget av ett nytt kontorshus på Alderholmen pågår för fullt. Tullhuset. Byggnaden blir tvådelad med tio respektive fyra våningar och byggs av Gävleföretaget BF Stambytesentreprenad. Där kommer det i framtiden bli företagshotell samt en modern Coop-butik med fokus på färskvaror och färdiglagad mat på en yta av tusen kvadratmeter i entréplan, därutöver kommer det finnas flera mindre lokaler. Gillar du att träna finner du Korpen Gävle ett stenkast bort där det finns allt från gym, crossfit och innebandyhall. Går du dessutom över Alderholmsbron och sen tar vänster ca 100m hittar du turbåten "Limöbåten" som under sommarhalvåret enkelt tar dig ut till Limön som är en Ö i skärgården där det finns fina badstränder, härliga promenadstråk och mysigt café!

Föreningen har stabil ekonomi och med fina faciliteter i form av tvättstuga, relax med bastu och garage i källaren av huset. Förråd på ca 6-8kvm som tillhör lägenheten finner du i källaren samt cykelförråd.

Lägenheten har haft samma ägare sen inflytten 2007 och har vårdats väl. Det fina köket från Marbodal är välutrustad med vitvaror från Electrolux. Den öppna planlösningen från kök till vardagsrum gör att detta är den naturliga samlingsplatsen i lägenheten där du kan avnjuta härliga middagar med gäster och om vädret tillåter kan du ta dig ut till den härliga uteplatsen som erbjuder sol stora delar av dagen genom sitt söderläge. Lägenhetens Master Bedroom finner du längst in i lägenheten där du enkelt får plats med stor dubbelsäng. Gott om förvaring i form av stora platsbyggda garderober. De två mindre sovrummen kan användas som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy