Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 950 000 SEK
Adress
Fjällvägen 42C, SÄLEN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
104 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
5 rum

Generösa bostadsrätter centralt på Lindvallen, Brf Sälfjällstorget

Vid välkända Sälfjällstorget på Lindvallen är nu en ny förening under bildande om totalt 10 bostadsrätter. Lägenheternas 104 kvm boyta är fördelat på 4 sovrum (8+2 bäddar), 2 badrum, bastu och en storstuga med braskamin. Rymlig hall samt öppen planlösning mellan kök, allrum och matplats för 8+2 personer gör att lägenheterna känns luftiga och inbjudande även för den större familjen. Köket är välutrustat och erbjuder gott om avställningsytor och trevligt barhäng vid de barstolar som finns. Både från köksdelen och från bostadens soffhörna har man en fin utsikt över torget och vid soliga dagar får lägenheterna ett fantastiskt ljus då stora fönsterpartier samt uteplats är placerat i söderläge. Under vinterhalvåret när mörkret smyger sig på är Sälfjällstorget ofta dekorerat med stilfulla ljusslingor.

Från Sälfjällstorget har du gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavtorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Med 104 kvm boyta, uteplats i söderläge och närhet till liftsystem och nöjen har dessa lägenheter varit mycket populära bland hyresgästar och goda möjligheter för uthyrning finns. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen finns det hyrbil, taxi och buss.

Reserverade/Till salu:
Fjällvägen 42A Reserverad
Fjällvägen 42B Reserverad
Fjällvägen 42C Till salu
Fjällvägen 42D Reserverad
Fjällvägen 42E Till salu
Fjällvägen 42F Reserverad
Fjällvägen 42G Till salu
Fjällvägen 42H Reserverad
Fjällvägen 42I Reserverad
Fjällvägen 42J Reserverad

Inventarier och lösöre förutom stylingprodukter ingår i lägenheterna. Observera att fotolägenheten är en hörnlägenhet på övre plan.
Bostadsrättsföreningen är under bildande.

Kontakta mäklare för visning.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

VÄSTRA SÄLEN 8:74, Malung kommun, Skattesats 34.45%.

Storlek

Boarea 104 kvm. Ritning.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Undervåning
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 2 plan. En lägenhet i varje plan. Radhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el.

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Bredband och fiber är beställt och kommer att ingå.

Internet

Bredband och fiber är beställt och kommer att ingå.

Månadsavgift


Andelstal, årsavgift, insats ännu ej åsatt. Fastställs i samband med ekonomisk plan.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Uteplats i söderläge.

Bilplats

Egen biluppställningsplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy