Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / utgångspris
Adress
Stråvägen 5, Viksjö, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
3 717 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor ytskiktsrenoverad 2:a i stabil HSB-förening!

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING! 076-880 83 47

Välkommen till en välplanerad och rymlig 2:a nära Viksjö Centrum. Nyligen renoverade ytskikt i hela bostaden. Rymlig hall med klädkammare samt plats för garderober. Kök med plats för matplats, bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Dörr ut till balkongen med utsikt över grönområde. Ljust vardagsrum med två stora fönster samt dörr ut till den franska balkongen. Härligt sovrum med plats för stor dubbelsäng och garderober. Stabil HSB-förening med belåningsgrad på endast 1113kr/kvm. Fiber bredband som ingår i avgiften. Närhet till Viksjö Centrum, allmänna kommunikationer och skolor. Hiss finns!

Beskrivning

Hall
Rymlig hall med klädkammare precis intill. Plats för garderob. Dörr in till kök, vardagsrum och badrum. Släta vita väggar och plastmatta på golv.

Badrum
Fräscht badrum med våtrumstapet och plastmatta. Badkar, handfat och stort fönster med frostat glas som ger in en del ljus från tvättstugan.

Kök
Stort kök med plats för matplats. Bra med förvaringsutrymme och arbetsytor. Halvglasad dörr ut till balkongen. Vita väggar och plastmatta på golvet.

Tvättstuga
Mellan kök och sovrum ligger smart tvättstuga med arbetsbänk och plats för tvättmaskin. Tvättstugan har plastmatta och våtrumstapet även fönster.

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vita väggar och träliknande plastgolv. Fönster ut mot de fina området.

Vardagsrum
Gästvänligt vardagsrum med mycket ljus. Två stora fönster och glasad dörr ut till den franska balkongen. Parkettgolv och vita väggar.

Balkong
Bra balkong med plats för soffgrupp. Utiskt mot grönområde.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Brf hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 68 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

12

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Eken
Organisationsnummer: 713200-1095
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12
Antal lägenheter: 270
Antal lokaler: 84

Välskött förening.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, cykelförråd och 2 st hobbyrum samt en föreningslokal på Stråvägen 4 finns att tillgå. Källarförråd till samtliga lägenheter.

Föreningens ekonomi

Avgiften höjdes med 3% 2019.

Föreningens renoveringar

Fasadrenovering 2017
Fönsterbyte 2016-2017.
Föreningen har under 2016 spolat stammarna, med översyn vart 5:e år.
Takpappen på samtiliga tak.
Garage och p-platser.

Internet

Fiber (ingår i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 3 717 SEK / mån
inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband. Enhetsmätning gällande el

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.37086 %
Andel av årsavgiften: 0.37086 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 15 003 SEK

Renoveringar

2020 - Ytskiktsrenoverad.

Bilplats

Parkeringsplatser finns i föreningen med eller utan el, samt garage. 85 p-platser och 242 garage-platser. Parkeringsplats utan el-stolpe för ca 150 kr/mån. Garage utan el-stolpe för ca 281 kr/mån och med el-stolpe för ca 351 kr/mån (2019-09-30). Separat kö via HSB.

Vägbeskrivning

Se hitta.se eller eniro.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy