Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Söderleden 3, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
3 779 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, hemtrevlig och väldisponerad trea med balkong

Här erbjuds en hemtrevlig och välplanerad lägenhet där ljuset kommer in hela dagen. Välkommen till ett hem att trivas i.

I denna bostad välkomnas du av en trevlig och inbjudande hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett praktiskt och fint kök samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp, bra umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och harmoniskt, har rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ytterligare ett stort sovrum som kan användas till olika ändamål. Bostaden har även ett fräscht och funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat med kommod, tvättmaskin och handdukstork, en fin och liten gästtoalett samt en klädkammare.

Sist men inte minst finns en balkong med trätrall, markis och sol hela eftermiddagen och kvällen.

HSB Brf Tibasten är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu och en trevlig innergård.

Här bor du vid ett av Johannelunds bästa lägen, med Johannelunds centrum inom gångavstånd. Johannelundsbadet ligger en kort promenad bort och Linköping city finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=641349

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy