Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Becksjudarvägen 49, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 646 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljust 50-tal med bevarade detaljer

Välkommen hem till en ljus genomgångslägenhet, lummigt belägen och helt utan insyn. Här finns flera charmiga 50-talsdetaljer bevarade såsom fönsterbrädor i marmor, ett vackert parkettgolv i vardagsrummet och pardörrar i trä med glasspeglar. Lägenheten är mycket välplanerad med två bra sovrum, god förvaring och ett kök med bra arbetsytor inklusive ett klassiskt skafferi. Mysig balkong i sydostläge och stambytt badrum med klinkergolv, kakel och tvättmaskin.

Redo-bostad! Visningar planerade till våren. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för mer information!

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-talskaraktär till modern nybyggnation. Finntorp Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café och livsmedelsbutik. Finntorp har natursköna omgivningar, fina natur- och strövområden, hav och båt vid Svindersviken. Svindersviks slott, Nacka kyrka, Setterwallska villan med dess inbjudande park - det finns mycket att se och uppleva i Finntorp.

På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav- och bad samt mycket mer därtill. Storstadens citypuls endast 5 min med buss. Till hösten förlängs också tvärbanan till Sickla och runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka.

Beskrivning

HALL - Välkomnande hall med öppen avhängning direkt till vänster. Här finner man städskåpet. Vitmålade väggar och gråblått klinkergolv. Den INRE HALLEN är möblerbar och har förvaring med ett tidstypiskt linneskåp. Hallen binder ihop lägenhetens samtliga rum på ett mycket trevligt sätt.

KÖK - Väldisponerat kök med sittplats för 4 personer och gott om förvaring och arbetsyta. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Det finns både skafferi och högskåp. Gråblå mosaik ovan bänkskiva i ek. Laminatgolv och vitmålade väggar kombinerat med fondtapet.

BADRUM - Stambytt och renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustningen består av wc, handfat med överskåp, handdukstork, duschhörna, hyllor och tvättmaskin.

SOVRUM 1 - Ljust och fint rum med målade väggar och ett vackert båtgolv. Bra förvaring med två inbyggda garderober.

SOVRUM 2 - Ett perfekt barn-, gäst- eller arbetsrum. Bra förvaring med en inbyggd garderob. Laminatgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM - Genom vackra och tidstypiska pardörrar i nås vardagsrummet med ett vackert originalgolv i ek och ljust målade väggar kombinerat med ed en avbrytande fondvägg. Rummet rymmer stor soffa, tv-möbel, läshörna och annan trivselmöblering. Härifrån nås balkongen i sydost.

BALKONG - En mysig oas sommartid med plats för två personer. Sol från morgon till strax efter lunch. Träbelagd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

42

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Bergakungen i Nacka
Organisationsnummer: 714000-0063
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 42
Antal lägenheter: 170
Antal lokaler: 2

Fastigheten innefattar tre byggnader:
- Bergakungen (Sicklaön 92:3) adress Becksjudarvägen 31-39
- Bergknallen (Sicklaön 93:1) adress Becksjudarvägen 41-49
- Bergkristallen (Sicklaön 94:1) adress Becksjudarvägen 51-55

Parkering: Boendeparkering råder i området. Avgiften är 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn.

I föreningen finns det 5 garageplatser som går att hyra för ca 1 000 kr/mån. Till dessa platser är det lång kö.

TV och bredband: Kabel-tv via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget. Föreningen har tecknat ett kollektivavtal för tjänsten bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoni och detta ingår i månadsavgiften med 125 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns det föreningslokal, övernattningslägenhet, cykelförråd, grovsoprum och tre tvättstugor. Närmsta tvättstuga ligger i port 35 och består av en bokningsbar del med: tre tvättmaskiner, en torktumlare och två torkskåp samt en obokningsbar del med: två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum.

Föreningens renoveringar

2016 Byte av fönster och balkongdörrar. Nytt passer- och Låssystem.
Effektivisering värmeåtervinningen. Rengöring av systemet samt byte av cirkulationspumpar.
2015 Renovering av garage.
2013 Spolning av avloppsstammar.
2011-2012 byggdes gamla lokaler om till ytterligare 3 lägenheter.
2011 Renovering tvättstugan i nr 55.
2007 installerade föreningen bergvärme.
2005-2006 byggdes ca 2 200 m2 affärslokaler om till 24 st lägenheter i varierande storlek.
2003 Stambyte, nya eldragningar.

Månadsavgift

Avgift: 3 646 SEK / mån

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 220 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.55286 %
Andel av årsavgiften: 0.55286 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 254 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Boendeparkering råder i området. Avgiften är 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn.

I föreningen finns det 5 garageplatser som går att hyra för ca 1 000 kr/mån. Till dessa platser är det lång kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy