Länk kopierad!

Visningar

mån 6 apr 18:00 - 18:30
Välkommen att boka dig på Visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 990 000 SEK
Adress
Fagottgatan 8, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.9 kvm
Avgift
3 128 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOPPENFIN 2:a på våning 6!

Här ges möjlighet att förvärva en 2:a trevligt belägen på 6 våningsplanet med en fin inglasad balkong som ger trevligt utsikt över närområdet. Bostaden är i mycket fint skick. Njut dessutom av ljusinsläpp av olika väderstreck vilket ger ett fint, naturligt ljus.

Ruddalen med fina motionsslingor, skridskobana, fotbollsplaner och en härlig natur. Toppen både för motionärer och hundägare.
På tio minuters promenadavstånd finns Frölunda Torgs köpcenter med allehanda butiker. Ännu närmre finns matvarubutiker, pizzerior, tipsbutiker, frisörer, färghandlare, bageri etc.
Närheten till havet finns alltid från Ruddalen och valen är många, både Näset och Askim har fina badplatser. Dit tar man sig enkelt med cykel, buss eller bil.
Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Närbelägna Frölunda Kulturhus har inte bara stort bibliotek, simhall, scen och utställningar..
Vårdcentral finns närmast vid Frölunda Torg.

Beskrivning

Här ges möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet. Trevligt belägen på våning 6 med en fin inglasad balkong som ger trevligt utsikt över närområdet.

Du välkomnas in i den rymlig hall med exemplariska förvaringsmöjligheter.

Det finns gott om plats för att hänga ytterkläder och skor. Väggarna är målade i lila och på golvet har man behållit den fina ekparketten. Hallen binder samman bostadens samtliga rum.

Köket har en öppen och ljus känsla. Här finns skåpluckor i snyggt trä och kakel ovanför arbetsytorna i gråa toner. Köket har gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, ugn, kyl/frys diskmaskin och mikro. Här finns plats för matplats för många trevliga middagar. Väggarna är målade i vitt.

Från köket är det utgång till den inglasade balkongen.
Till lägenheten hör en inglasad balkong där man kan njuta av kvällssolen. Utsikten bjuder på fina vyer över området och det finns plats för en mindre soffa och bord.

Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet. Väggarna är helkaklade i vitt och en klinkers i sandfärg . Badrummet är välutrustat med vägghängd WC, handdukstork, badrumsskåp, dusch med vikbara glasdörrar och tvättmaskin .

Vardagsrummet bjuder på rikligt med ljusinsläpp med fönsterpartier åt två väderstreck. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Även här är den vackra ekparketten, vitmålade väggar samt en fondtapet.

Till sovrummet kommer du in i ett rofyllt rum med väggar med vita väggar och en snygg mönstrad fondvägg. Även här finns ett härligt ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord.

Övrigt

Se förenings hemsida för mer information http://www.gbghus27.se/

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 59.9 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

539

Våning / hiss

Våning 6 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Ruddalen 1
Organisationsnummer: 757201-7312
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 539
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-tv| Via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser.

Internet

Internet| Nya fiber-uttag sattes in i samtliga lägenheter sommaren 2016. Bredband via Bredbandsbolaget/Telenor ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 128 SEK / mån
inkl värme, VA, kabel-tv och fiber

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.13810 %
Andel av årsavgiften: 0.13816 %

Bilplats

Parkering | Till föreningen hör 258 garageplatser och 381 parkeringsplatser. Garageplatser kostar ca 500 kr/mån och parkeringsplats ca 120 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Cykelrum, tvättstuga med stenmangel, torktumlare och torkrum på entréplan. Gemensamma utrymmen är bastu (hus 8), mattvätt (hus 6), övernattningslägenhet (hus 4), vävstuga (hus 9) snickeri (hus 3) samt biltvätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy