Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK
Adress
Anna Särströms gata 9G, Sandtorp, NORRKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
115 kvm
Avgift
5 703 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggt radhus på hörntomt i Sandtorp

Varmt välkomna till detta nybyggda och otroligt fina bostadsrättsradhus med härligt hörnläge beläget på en av föreningens största tomter. Här finns en trivsam gräsmatta längsmed husets gavelsida, perfekt för spring och lek för barnen. På entrésidan välkomnas du av en mindre uteplats i anslutning till den rymliga hallen. Vidare genom vardagsrummet leder dubbeldörrar till husets baksida med den större uteplatsen som passar utmärkt för grillkvällar och umgänge. Interiört erbjuds en modern öppen planlösning, rikligt ljusinsläpp och väldisponerade ytor. Golvvärme på hela entréplanet och kvalitativa materialval genomgående. Otroligt trivsam och praktisk planlösning med helkaklat bad-/duschrum på bägge plan, tre väl tilltagna sovrum och goda förvaringsmöjligheter med både förrådsutrymmen och klädkammare. Sandtorp är ett gemytligt och barnvänligt område som stadigt vuxit fram senaste åren. Populärt läge med närhet till förskolor, skolor, mataffärer och kommunikationer. Här får du ett bekymmersfritt och rofyllt boende på lugn och skyddad gata med mycket begränsad trafik. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med klinkergolv, målade väggar och skjutdörrsgarderob.
Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, tvättställ på kommod, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.
Kök med parkettgolv, målade väggar och kakel ovan bänkskiva i laminat. Utrustat med induktionshäll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns dessutom dubbla diskhoar och trivsam sittplats vid köksön.
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket, med parkettgolv, målade väggar och utgång till altan. Plats för både matbord och soffgrupp. Under trappen, i anslutning till vardagsrummet och köket, finns ett förråd.

Golvvärme på hela entréplan.

Allrum med parkettgolv och målade väggar.
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.
Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, badkar, tvättställ på kommod och spegelskåp.
Klädkammare i anslutning till allrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan - Brf Dansbandet 2 BRF Stadgar - Brf Dansbandet 2

Bostadsfakta

Kommun

Dansbandet 2, Norrköping kommun, Skattesats 33.55%.

Storlek

Boarea 115 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

04-1007

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: Bostadsrättsradhus i två plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Dansbandet 2
Organisationsnummer: 769635-5598
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 04-1007
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 0

Brf Dansbandet 2 består av 23 bostadsrättsradhus som färdigställdes 2020, belägna i Sandtorp.

Parkering: Till varje lägenhet hör en parkeringsplats, antingen på egen uppfart intill entrén eller plats på parkering intill (som delas med Brf Dansbandet 1).

TV och bredband: Bredband via fiber, tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber finns indraget, varje lägenhetsinnehavare tecknar abonnemang med valfri leverantör.

Månadsavgift

Avgift: 5 703 SEK / mån
I månadsavgiften ingår sophämtning samt belysning i området.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats på entrésidan samt altan med trädäck och gräsmatta.

Bilplats

Uppfart på entrésidan med plats för en bil.

Övriga utrymmen

Det finns ett gemensamt miljörum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy