Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 950 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 945 000 SEK
Adress
Rådmansgatan 14, Triangeln, MALMÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 908 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk citylägenhet med milsvida utsikter!

Ta klivet upp från city till denna fint inredda och yteffektiva lägenhet med milsvida utsikter! På åttonde våningen med adress Rådmansgatan 14 väntar en fantastisk bostad med en genomtänkt planlösning med vardagsrum och kök i ett och materialval av riktigt bra kvalitet. Skicket är som nytt! Vad sägs om ljus ekparkett, stora fönster från nästan golv till tak, en mysig sovalkov, ett rymligt helkaklat badrum med tvättutrustning, snyggt kök från Myresjökök i passande vitt med vitvaror från Husqvarna... Ja, listan på egenskaper man vill se kan bli lång! Denna lägenhet har en träffsäker stil och inredningen kommer att hålla måttet i många år framöver.

Triangelns galleria och hela Malmös utbud av service, restauranger, caféer, butiker, affärer och kommunikationer breder ut sig utanför dörren. Det är endast ett stenkast till Malmö Konsthall, Malmö Opera, Pildammsparken och gågatan. Med Triangelns tågstation vid fötterna når du dessutom Köpenhamn på 25 min samt Kastrup på bara 15 min.

Populär bostadsrättsförening med en ljuvlig gemensam innergårdsoas på femte våningen samt en takterrass med vackra utsikter som går att abonnera. Intill takterassen finns passande nog även en fullutrustad gästlägenhet att hyra.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Snygg säkerhetsdörr med självstängande funktion, praktiskt ljusgrå klinker vid entrén och i badrummet intill som sedan övergår till ljus ekparkett som är temat i resten av bostaden. Ljusgråa väggar och vitmålade tak, avhängning samt gott om smart förvaring bakom garderober med skjutdörrar.

BADRUM
Badrummet är inrett med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork samt eluttag på vägg. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, Husqvarna 2014.

VARDAGSRUM/KÖK
Ljus ekparkett samt stora fönsterpartier mot innergården som går nästan hela vägen ner till golvet. Mellan soffhörna och kök finns det utrymme för en nätt matplats eller frukosthörna där fyra kan sitta. Köksinredning från Myresjökök i passande vitt ur inredningsstilen Milano med rostfria handtag, beige kakel och belysning ovan arbetsbänkarna. Bänkskiva i ljus laminat med underlimmad diskho. Städskåp och förvaring finns i hallen intill. Utrustningen består av inbyggnadshäll med integrerad ugn, spiskåpa, mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin - samtliga från Husqvarna 2014.

SOVALKOV
Gott om plats för en säng i form av en naturlig sovalkov.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Kaninen 31 Årsredovisning 2018 BRF Kaninen 31 Stadgar BRF Kaninen 31 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Kaninen 31, Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt lägenhetsregistret.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1706

Våning / hiss

Våning 8 av 19.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: BRF Kaninen 31
Organisationsnummer: 769724-4727
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1706
Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 0

BRF Kaninen 31 är en äkta förening med adressen Rådmansgatan 14. Kaninen 31 med adress Rådmansgatan 14, är en tredimensionell fastighet som ligger ovanpå en galleria och garage i två plan (Kaninen 30) och kontor (Kaninen 32) och består av ett tolvvåningshöghus samt trevåningshus
"Länken", totalt 97 lägenheter samt en gästlägenhet. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.
Höghusets båda hissar har anslutning till två garageplan (som inte ingår i föreningens
verksamhet) under gallerian. Husen började byggas av NCC under 2012. Inflyttning av lägenheterna
påbörjades under juni 2014. Samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten 2014.

EKONOMI
Fastum UBC Förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1183 kr år 2020).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (473 kr år 2020).

Föreningen sänkte avgiften med 5% 2020-01-01.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Utförda renoveringar -
2016 utfördes 2-års besiktning av fastigheten
2019 utfördes 5-års besiktning av fastigheten samt kameraövervakning i entrén mot Rådmansgatan 14.

Planerade renoveringar -
2020 OVK-besiktning

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns två takterrasser belägna på våning 3 och 7 med planteringar och sol större delen av dagen. Brf kaninen 31 och Brf kaninen 33 har tillsammans en vacker takterrass belägen på våning 3. Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter. I föreningen finns en gästlägenhet med pentry för en kostnad om 200:-/natt. Det finns även cykelrum, miljörum, barnvagns-och rullstolsförråd i föreningen.

KABEL-TV OCH BREDBAND
? IP-Telefoni/TV: Föreningen har kabel-TV via Telia. Telias kanalpaket Lagom samt danska kanaler ingår i avgiften.
? Internet: Föreningen har bredband via Telia. Ingår i avgiften med en hastighet på 100 Mbit/s.

GARAGE OCH PARKERING
Möjlighet finns för medlemmarna att hyra garageplats i Triangelnsgarage eller vid Malmö IP. Kontakta P-Malmö fö mer information.

KONTAKT
Hemsida: https://www.kaninen31.se/
E-post: info@kaninen31.se

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 66 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2016-10-24

TV

Telia

Internet

Fiber via Telia

Månadsavgift

Avgift: 1 908 SEK / mån
Ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Tillkommer 208 kr/mån för Telia Triple play (Bredband, TV och ip-telefoni). Totalt: 2116 kr/mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Driftskostnader är individuella och inkluderar hemförsäkring samt hushållsel enligt schablon. Vill du få en personlig boendekostnadskalkyl upprättad - fråga ansvarig mäklare.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7074 %
Andel av årsavgiften: 0.7074 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy