Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Banérgatan 19, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 846 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyligen producerad trea med stor, lummig och takbeklädd balkong

Välkommen till omtyckta och idylliska Vasastaden och denna öppna trea om 65 perfekt planerade kvadratmeter. De stilrena färg- och materialvalen vittnar om att någon med sinne för modern design fått bestämma här. En smart planerad lägenhet med generös takhöjd, stora fönster och hög materiell standard.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en funktionell och inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett stort, fräscht och öppet kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, två klädkammare och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, härliga umgängesytor och bra förvaringsmöjligheter. Det större sovrummet, som är stort och harmoniskt, nås via vardagsrummet. Här erbjuds fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt och utrustat med toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spotlights, handdukstork, badrumsskåp och duschvägg.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, lummig och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder loungedel, lättmöblerade ytor och kvällssol.

På Banérgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=641320

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy