Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 988 000 SEK
Adress
Sörgärdsgatan 24A, STRÄNGNÄS
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 801 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOTALRENOVERAD 4:A MED CENTRALT LÄGE

Centralt belägen och totalrenoverad fyrrummare med balkong. Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Helkaklat bad- och tvättrum i vitt och varmgrått. Modernt kök med matplats och ljust rymligt vardagsrum invid köket. Lugn central gata med kort gångavstånd till Strängnäs affärsgator, resecentrum och vackra Västerviken. Idag disponeras lägenheten som 3 ROK, säljaren bekostar ombyggnation i enlighet med ritning om så önskas.Här byggs 14 nya bostadsrätter med ett modernt formspråk. Nio av lägenheterna är helt nybyggda i ett nytt modernt bostadshus och fem tidigare lägenheter under total ombyggnad i en äldre charmig byggnad som totalrenoveras. Se länk till projektet: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNyprod/CMNYPROD4UFIM7AVQDAS0GC5?source=skandiamaklarna

Beskrivning

Planlösning
Ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten
Entréhall med goda avhängningsmöjligheter och med dörr in till helkaklat bad- och tvättrum i vitt och modernt grått. Hallen går vidare i vinkel in till det trevliga vardagsrummet som har dubbla fönster mot centrala Strängnäs. Liten charmig hall från vardagsrummet in till köket med platsbyggda garderober och bevarade ursprungliga spegeldörrar. Kök med matplats och skåpinredning i varmgrått. Tre till fyra sovrum varav det större med utgång till balkongen. tvättrum. Lägenheten disponeras idag som 3 ROK, säljaren bekostar ombyggnation i enlighet med ritning om så önskas.

Bad- och tvättrum
Golv: modernt grått klinker med elburen golvvärme. Väggar: vitt kakel. Utrustning: wc, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Skåpinredning i varmgrått. Utrustning: spis med häll, kombinerad kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Matplats i köket.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 32.75%.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1101

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bokbindaren 6
Organisationsnummer: 559137-0928
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1101
Antal lägenheter: 14
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber via stadsnätet

Månadsavgift

Avgift: 3 801 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.82000 %

Uteplats

Balkong med fri utsikt.

Bilplats

P-plats finns på gården

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy