Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Johannesbäcksgatan 43, Salabacke, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37 kvm
Avgift
2 400 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och yteffektiv tvåa med stor balkong

Välkommen till denna fräscha och trivsamma tvårumslägenhet i nyproducerat område i populära Salabacke. Bostaden uppfördes 2016 och är således i väldigt fint skick med smakfull inredning i modern skandinavisk stil med ljusa ytskikt och stilrena materialval samt gott om ljusinsläpp. I den låga avgiften om 2400 kr ingår både TV och bredband och till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenhetens smarta planlösning gör det mesta av varje kvadratmeter med ett vä utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt fräscht badrum med förberett för tvättmaskin och en generös balkong i söderläge.

På Johannesbäcksgatan bor man med närhet till såväl Gränby centrum som Brantingstorg och Årsta centrum. Det finns även en hel del serviceutbud i föreningens bottenplan och ut mot Fyrislundsgatan. Bostaden har cykelavstånd till Uppsala city och goda bussförbindelser med busshållplats på gatan strax nedanför samt endast några minuter till E4:ans påfart. Stora grönområden i nära med nyrustade Källparken och stora Årstaparken med löpspår. Detta är verkligen ett område att trivas i!

Välkommen hem.

Beskrivning

HALL
Öppen hall med stavparkett och vitmålade väggar som leder till sovrum och vardagsrum. Plats till hatt- och skohylla samt gott om förvaring i de fyra vita garderobsskåpen.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning med kök och vardagsrum ger en rymlig känsla. Gott om ljusinsläpp genom två stora fönster samt en bred balkongdörr som leder ut till den rymliga balkongen i perfekt sydvästläge. Vitmålade väggar och trestavs ekparkett.

KÖK
Modernt och stilrent kök i vit lucka med ugn, häll och micro, rostfri diskbänk med diskho. Diskmaskin och kyl/frys gör köket komplett och här finns även utrymmer för matplats. Vitmålade väggar och trestavs ekparkett.

SOVRUM
Trivsamt sovrum med dubbla skjutdörrar som ger rummet en härlig öppen känsla. Vit garderob ger goda möjligheter till förvaring och här finns vitmålade väggar och trestavs ekparkett.

BADRUM
Rymligt planerat med WC, handfat med underskåp, spegelskåp och duschhörna. Förberedd för tvättmaskin och torktumlare (tvättmaskin finns men ingår ej). Mörkgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar.

BALKONG
Mycket generös balkong med glasräcke och snyggt trall på golvet. Söderläge med gott om sol.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Brf längtans Allé stadgar.pdf BRF Brf Längtans Allé ekonomisk plan.pdf BRF Årsredovisning 2018 BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 37 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41103

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
En trappa upp
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Längtans Allé
Organisationsnummer: 769628-4715
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41103
Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 1

Föreningen består av 2 st flerbostadshus med totalt 97 st lägenheter. Byggår 2016.

Parkering: Föreningen erbjuder 44 bilplatser varav två av dessa är knutna till bilpoolen M (Gamla Sunfleet) samt två elbilplatser. Kostnaden för garage är ca 900 kr/månad. Det finns fyra familjeplatser som är något större och som kostar ca 1 200 kr/månad.

M (Gamla Sunfleet):
2 bilar finns i garaget. Fritt medlemskap till och med 2022 för föreningens medlemmar, 2 platser i garaget med separat koddosa, du betalar för körd sträcka & gäller i hela landet.
Läs mer om M på hemsidan: https://m.co/se/sv-SE/sa-funkar-m/. "Lagom" paketet ingår.

TV och bredband: Kabel-tv: Telia, kanal-paketet lagom. Ingår i månadsavgiften.
Bredband: Telia, bredband 100/10 via fiber ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd. Gemensam tvättstuga finns på markplan i TR37C. Miljörum/soprum finns vid TR37C.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar är planerade i nuläget. (Kontrollerat feb 2020).
Föreningen tillåter delat ägande.

Föreningens renoveringar

Renovering/åtgärder efter 2 års besiktningen pågår, beräknas vara klart våren 2020.
2019: Energideklaration.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B
Energiförbrukning: 70 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2019-04-05

TV

Kabel-tv: Telia, kanal-paketet lagom. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband: Telia, bredband 100/10 via fiber ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 400 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, kallvatten, Telia tv lagom inkl. kollektivt bredband samt bostadsrättstillägg. Individuell mätning av el- och varmvatten.

Gårdsplats/innergård

Det finns en gård om ca 1600 kvm, med gott om plats för lek och umgänge.

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.6529 %
Andel av årsavgiften: 0.65 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1186 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy