Länk kopierad!

Visningar

sön 1 mar 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen!
mån 2 mar 17:15 - 17:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Igeldammsgatan 10, 2 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
2 238 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 20-talslägenhet i öppen planlösning med insynsskyddad utsikt

På andra våningen hittar du denna väldisponerade 1,5:a med ett perfekt läge nära både Fridhemsplan och härliga promenadstråk längs vattnet.
Genomgående fint skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett ljusinsläpp från två stora fönster med fritt läge insynsskyddat ut mot park. Generösa sällskapsytor med plats för soffa, förvaring och matplats Lägenheten har en praktisk sovalkov i den inre hallen. Vackert trägolv i original både i den rymliga inre hallen, kök och vardagsrum. Stambytt snyggt badrum. Mycket välskött fastighet och populär förening. Till medlemmarnas förfogande finns en trevlig möblerad terrass och innergård.

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 20-tals lägenhet. Genomgående fint renoverad med moderna materialval samt många bevarade tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster och furugolv. Fräscht kök och nyrenoverat badrum i toppskick.

HALL
Plats för avhängning av ytterkläder innanför dörren.

INRE HALL
Plats för säng i sovalkov med inbyggd förvaring. Här finns plats för mindre möblemang. Ytterligare förvaring i form av en stor inbyggd garderob. Målade väggar i ljusgrå kulör och vitbetsat furugolv.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med härligt ljusinsläpp från lägenhetens samtliga fönster. Ljusa väggar och vackert furugolv.

KÖK
I öppen planlösning mot vardagsrummet finns köket i ljusa kulörer. Vita skåpluckor, diskbänk i rostfritt med grått kakel ovan. Kyl och frys är inbyggda under sovalkoven. Goda arbetsytor och plats för matbord framför fönstret.

BADRUM
Stambytt helkaklat badrum med vita kvadratiska kakelplattor på väggar samt grått klinkergolv. Utrustat med dusch, handdukstork, handfat och wc.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF 042 Stadgar.pdf BRF 042 Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 35 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

13

Våning / hiss

Våning 2 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1929

Föreningen

Föreningens namn: Brf Dykaren 23
Organisationsnummer: 716402-8396
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Fastigheten är ansluten till ComHem

Internet

Bredband via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 238 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.72600 %

Övrigt

Välskött förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. I föreningen finns 30 bostadsrätter.

Följande renoveringar har skett;
2018 Radonmätning
2018 Energideklaration
2017 Fasadrenovering
2013 Installation säkerhetsdörrar
2013 Stamspolning
2013 Trapphusrenovering
2013 OVK
2012 Utbyte entréport
2012 Ombyggnation innergård
2009 Utbyte av portkodslås
2009 Underhållsplan
2008 Hissreparation
2008 Soprummet målades
2008 Bredband via Com Hem
2008 Energideklaration
2007 Ommålning av tvättstugan
2007 Byte av 2 takfläktar
2004 renovering av taket samt inköp av ny undercentral.
2003 målades fönster.
1985 gjordes alla de stora renoveringarna (stambyte, elstigare etc).
Byte av tryckstegringspump


Igeldammsgatan är en lugn gata intill Fridhemsplan med närhet till alla affärer, småbutiker, Västermalmsgallerian och ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Nära också ner till Karlbergskanalen med båtbryggor och ett promenad- och joggingstråk som löper utmed vattnet runt hela Kungsholmen (ca 10 km).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy