Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / utgångspris
Adress
Enbärsvägen 5, bv, Kungstibble - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
5 211 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SÄLLSYNT TILLFÄLLE - MARKPLAN MED FIN ALTAN I SYDVÄST

VISNING INSTÄLLD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO

Det här är ett sällsynt tillfälle för er som vill ha ett riktigt drömboende i en mycket bra förening med god ekonomi. Egen uteplats med fin trall och plats för matgrupp, grill och solstolar i direkt anslutning till den grönskande baksidan - dessutom med solsken från lunch till sena kvällen! Välkommen till denna riktigt fina tre rum o kök om 84 kvm som renoverats med smakfullt målade rum, vitmålade tak och fina ekparkettgolv i hela bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort och helkaklat badrum med tvättpelare, separat gäst-wc, 3 klädkamrar/förråd finns inne i lägenheten och ger mycket god förvaring. Skönt och soligt läge med en fin altan/uteplats som angränsar mot gräsmatta och grönytor. Det fina läget med uteplats i markplan ger en härlig radhuskänsla och barn eller husdjur behöver inte springa i trappor! Parkeringsplatser finns framför huset med elstolpe eller utan. Mycket välskött förening som investerat i bergvärme och andra kostnadseffektiva ekonomiska åtgärder, en avgiftsfri månad per år har man på grund av den goda ekonomin kunnat bjuda sina medlemmar på! Centralt läge i Tibble, nära buss, affär, skolor och friluftsområde med fint bad.

Beskrivning

Välkommen till Enbärsvägen och Kungstibble. Mycket trevligt beläget område med mellan centrum och de stora natur och friluftsområdena i Kungsängen och Lillsjön. Bad, natur och promenadstråk runt knuten, skolor, kommunikationer och service likaså. Mycket bekvämt boende med hög standard.

HALL
Bra och öppen hall med plats för avhängning bakom spegelskjutdörrar. Snyggt golv i natursten och släta vitmålade väggar. Det mest anslående är genomflödet av ljus och den ändå varma känsla man möts av vid ankomst. Vidare löper hallen mot sovrummen där även garderob och städskåp finns.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD I ENTRÉ
Stort förråd med ypperligt utrymme för både kläder och allehanda förvaring.
Kan användas som ett mindre rum vid behov, kontor/gästrum/hobbyrum.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt med rena linjer och detaljer där fönster och altan fått sätta prägel på rumsuppfattningen. Rummet ligger i öppen anslutning till matplatsen. Fönster åt fler väderstreck gör att rummet upplevs som mycket luftigt och ljust. Ekparkettgolv och ljust grå och vita väggar. Utgång till den mysiga altanen i sydvästläge. (Kan inglasas efter ök med föreningen.)

KÖK OCH MATPLATS
Fullt utrustat kök med inredning från Myresjökök. Vita luckor med stål handtag, moderna laminatbänkskivor, disko i rostfritt och spishäll. Snyggt kakel i brun ton ovan bänk o diskbänk. Alla vitvaror är i rostfritt, kyl o frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och micro samt diskmaskin och spisfläkt (Franke). Matplatsen ges naturlig möblering framför fönsterpartiet åt väster. Vita målade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Mycket stort badrum med både torktumlare och tvättmaskin i pelare finns. Det extra stora utrymmet ger plats åt mer badrumsinredning för den som önskar. Helkaklat i vitt och grått med golvvärme och infällda spotlights, vägghängd wc, kommod med handfat från Vedum, badrumsskåp med belysning och spegel. Stor duschplats med utrymme för badkar om så önskas, handdukstork finns. Ett fönster ger dagsljus och extra vädringsmöjlighet.

SOVRUM 1
Mysigt rum med fönster mot entrésidan och nymålade väggar i trendriktig och ombonad kulör, golv i ekparkett. En bra klädkammare finns här.

SOVRUM 2
Större sovrum också detta med fönster mot entrésidan, härligt färgsatta väggar i ombonad och trendriktig kulör, även här golv i ekparkett. En fin walk-in-closet finns med ingång från detta sovrum, lyxigt bra med förvaring.

GÄST-WC
Helkaklat i vitt och grått, vägghängd wc, handfat överskåp med spegel och belysning - allt som behövs i ytterligare ett wc-utrymme.

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 31.93%.

Storlek

Boarea 84 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

202

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, vattenburet system

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungstibble
Organisationsnummer: 769615-4298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 202
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

BRF Kungstibble ligger i ett naturskönt område nära Lillsjön med sina härliga strövområden.

Lägenheterna är såväl vackra som funktionellt skapade med nytänkande arkitektur och hög standard.

På promenadavstånd ligger centrala Kungsängen. I området finns det många förskolor att välja mellan och vid Tibble torg, ett stenkast från bostadsområdet, finns såväl livsmedelsbutik som bibliotek. Väljer man istället Kungsängen Centrum är utbudet av såväl affärer som restauranger större. Önskar man besöka en stormarknad finns två utmärkta alternativ i Coop Forum i Brunna och Lidl i Norrboda.

Bostadsrättsföreningen består av fyra flerbostadshus. Två hus har nitton lägenheter i sju våningsplan/hus och två hus har tjugo lägenheter i sju våningsplan/hus - totalt 78 bostadsrättslägenheter.

Energideklaration

Energiförbrukning: 122 /per kvm (atemp) och år

TV

Tv fia fiber

Internet

Bredband, tv och telefoni via telia fiber. 269kr/mån

Månadsavgift

Avgift: 5 211 SEK / mån
Tillkommer: Kollektiv TV, bredband och ip telefoni 269kr/mån.

Tillträde

Enligt ök.

Driftskostnad

275 SEK varav:
Elektricitet: 275 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.38250 %

Uteplats

Uteplats med trall, läge sydväst. Angränsar mot allmänning och gräsmatta med buskage och träd.

Bilplats

P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 600 kr/mån.
P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 375 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy