Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kompanigatan 54, Hagaberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
5 422 SEK / mån
Rum
3 rum

Trea med en stor inglasad balkong - vy över Eklandskapet

Vilken vacker vy! Mycket fin och modern lägenhet med en stor inglasad balkong med en underbar vy över Eklandskapet och mysiga fårhagar.

Bostaden erbjuder fint och rymligt kök från Myresjö med vita köksluckor och ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är i gott skick och har genomgående ekparkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter.

I samma trappuppgång i entréplan har ni även ett övernattningsrum som ni kan erbjuda till era gäster för endast 100 kr/natt. Ett stort plus är också att man når garaget via hissen. Kostnad för garage är endast 650 kr/mån. Bilplats utvändigt kostar 260 kr. Till lägenheten hör också ett källarförråd om ca 7,5 kvm.

Husen är byggda kring en innergård med lekplats och syrénberså och har gott om plats för social samvaro. I söder finns den stora soltrappan med utsikt över det naturskyddade eklandskapet.

Ett lugnt och naturnära område med promenadavstånd till centrum, Gamla Linköping, Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. I närheten finns goda kommunikationer, livsmedelsbutiker, flera restauranger, förskola och skola (åk 1-6), äldreboende, gym och blomsteraffär. Dessutom är det nära till Universitetssjukhuset

Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. Föreningen har i några år nu bjudit på halva avgiften i juli och så även i år. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.

Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=637042

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy