Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, MÄRSTA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
51 kvm
Avgift
2 984 SEK / mån
Rum
2 rum

Etagevåning när den är som bäst!

Är du på jakt efter något speciellt, något utöver det vanliga?

Då kanske detta kan passa!
Etagevåningen är belägen centralt i Märsta med gångavstånd till station och Centrum.

Utrustad med det senaste vitvarorna, ekparkett, klinkergolv stor balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin, badrumsskåp och en övervåning med fantastiska möjligheter!

Vill ni bygga till ett extra loft har övervåningen högt i tak och möjligheterna är nästintill obegränsade.

Stort takfönster med bra ljusinsläpp och inbyggda garderober med dragdörrar längs hela väggen.

Läget är centralt och samtidigt naturnära, du kan med fördel ta dig till Stockholm och Uppsala på 20 minuter. Arlanda tar 10 minuter att nå med bil.

VÄKOMMEN HEM!

Beskrivning

Stor arbetsbänk med kyl/frys diskmaskin och allt är nästintill nytt!

Helkaklat med golvvärme, tvättmaskin med arbetsbänk, två badrumsskåp och fönster

Ekparkett, vita väggar och utgång till balkong med eftermiddagssol!

Ekparkett, plats för stor säng, inbyggda garderober och takfönster

Klinkergolv och klädhängare med garderob för extra förvaring

Övrigt

Ingår: VA, Värme och förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Stadgar Norrbacka äng.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sigtuna kommun, Skattesats 32.33%.

Storlek

Boarea 51 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2020074001

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Norrbacka Äng
Organisationsnummer: 769629-4276
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2020074001
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Bostadsrätterna i föreningen Brf Norrbacka Äng håller hög standard och är centralt belägna i Märsta. I föreningens hus finns totalt 30 lägenheter som är mellan 32 - 51 kvadratmeter stora.
Av dessa lägenheter är 11 st ettor och 19 st tvåor, varav 9 st är unika etagelägenheter med sovrum en trappa upp och takfönster upp mot himlen. Samtliga lägenheter har balkong i söderläge.

Parkering: Inga parkeringsplatser finns på fastigheten. Vid intresse har Rikshem parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten, plats kan ansökas på Rikshems hemsida.

TV och bredband: Bostäderna är anslutna med fiber för leverans av TV, IP-telefoni och data. Kostnad för tjänsteleverans ingår inte i lägenheternas månadsavgift.

Gemensamma utrymmen: Alla lägenheter har ett förråd i källaren där det även finns skyddsrum. Barnvagns-/rullstolsförråd finns på våning 1.

Energideklaration

Status: Utförd

Månadsavgift

Avgift: 2 984 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.72831 %
Andel av årsavgiften: 3.72799 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Närområde

Allmänt om området: Bebyggelsen i Norrbacka består i huvudsak av flerbostadshus från 1970-talet, men även villor och småhus finns i omgivningen. Området är barnvänligt med dess låga bebyggelse och generösa utbud av grönytor för lek och rekreation. Alldeles intill föreningens hus finns både för-, låg- och mellanstadieskolor.

Pendlarläget är perfekt med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy