Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fagottgatan 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58.5 kvm
Avgift
3 053 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÅNING 12 AV 12!

Med vidsträckt utsikt finns denna ljusa och trivsamma tvåa på våning 12 av 12. Perfekt läge nära matbutik och spårvagn samt behagligt cykelavstånd till både havet och city. Granne med Ruddalens fina motions- och grönområde.

Beskrivning

Välkommen in till en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter.
Det finns gott om plats för att hänga och förvaring i skåp. Väggarna är målade i vita och en snygg blå fondvägg. Hallen binder samman bostadens samtliga rum.

Vardagsrummet bjuder på rikligt med ljusinsläpp och en härlig utsikt. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas.

Från hallen når du också lägenhets rymliga klädkammare med mycket förvaring.

Badrummet renoverades i samband med stambytet i fastigheten 2006. Väggarna är helkaklade i vitt. Badrummet är välutrustat med vägghängd WC, badrumsskåp, handukstork, tvättmaskin/ torktumlare och dusch med vikbara glasdörrar.

Från hallen kommer du in i ett rofyllt sovrum och även här en vidsträckt utsikt. Härligt ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord. Sovrummet har en snygg fondvägg med blåa toner.

Köket är stilrent med bra arbetsytor. Här finns vita släta skåpluckor och grått kakel ovanför arbetsytorna. Köket har gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn. En trevlig matplats med härlig utsikt!

Kontakta mäklaren vid intresse!

Övrigt

Se förenings hemsida för mer information http://www.gbghus27.se/

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 58.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

502

Våning / hiss

Våning 12 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Ruddalen 1
Organisationsnummer: 757201-7312
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 502
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E

TV

Kabel-tv| Via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser.

Internet

Internet| Nya fiber-uttag sattes in i samtliga lägenheter sommaren 2016. Bredband via Bredbandsbolaget/Telenor ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 053 SEK / mån
inkl värme, VA, kabel-tv och fiber

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.1345 %
Andel av årsavgiften: 0.1345 %

Bilplats

Parkering | Till föreningen hör 258 garageplatser och 381 parkeringsplatser. Garageplatser kostar ca 500 kr/mån och parkeringsplats ca 120 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Cykelrum, tvättstuga med stenmangel, torktumlare och torkrum på entréplan. Gemensamma utrymmen är bastu (hus 8), mattvätt (hus 6), övernattningslägenhet (hus 4), vävstuga (hus 9) snickeri (hus 3) samt biltvätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy