Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Götalandsvägen 211A, Älvsjö - Älvsjö Centrum, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 513 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och härlig bostad med tilltalande planlösning. Genomgående fint skick med bra standard.

*Välplanerad
*Ljus och rymlig
*Bra förvaring
*Kort promenadavstånd till Älvsjö Station
*Balkong med eftermiddag/kvällssol

Bra läge med kort promenadavstånd till Älvsjö Station, som även den är helt nyrenoverad och inger ett urbant och modernt intryck. En av de bästa sakerna med att bo i brf On Track är just det nära läget till stationen, med pendeltåget är du på centralen på 10 minuter.

Detta är en kommande visning. Kontakta Christian Zettergren för mer information.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1405

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf On Track
Organisationsnummer: 769630-5015
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1405
Antal lägenheter: 157
Antal lokaler: 4

Föreningen påbörjade byggnationen av 4 flerfamiljshus med totalt 157 lägenheter fördelat på 7 uppgångar under 2016. I början på 2017 på börjades inflyttning av första etappen. Fastighetsarean är på ca 4988 kvm, boarean på ca 7828 kvm och lokalarean på ca 229 kvm. Föreningen innehar 4 lokaler.

Parkering: 15 garageplatser, 23 parkeringsplatser samt två parkeringsplatser för bilpool.

TV och bredband: Tv och bredband från ComHem.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd och barnvagnsförråd med ingång från gatan.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiprestanda primärenergital: 69 kWh/kvm och år

Internet

Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital-TV. Abonnemang tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

Månadsavgift

Avgift: 3 513 SEK / mån
Ink. Värme, kallvatten, Kabel-tv, Bredband.

Gårdsplats/innergård

Föreningens hus är byggda runt en innergård som b.la erbjuder sittplatser, utegym och löparbana.

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

15 garageplatser( 1200 kr/mån), 23 parkeringsplatser ( 600 kr/mån) samt två parkeringsplatser för bilpool. Separat kö.

Övriga utrymmen

Förråd, cykelrum/barnvagnsrum, garage finns i fastigheten.
Bil-pool och cykel-pool finns för föreningens medlemmar.

Närområde

Allmänt om området: KOMMUNIKATIONER
Lägenheten är belägen några minuter från Älvsjö Centrum med pendeltågstation och ett flertal bussförbindelser. Busslinjerna 144 Fruängen/Gullmarsplan, tar er till tunnelbanans röda linje, 163 Bredäng/Kärrtorp, 173 Skarpnäck/Ikea/Skärholmen och 161Bagarmossen/Telefonplan/Gröndal.
Med pendeltåget tar ni er till Stockholm City på ca 6-7 minuter. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E20.

OMRÅDET
Älvsjö har en trevlig småstadskaraktär med skogar och grönområden runt hörnet. Här finns även fina cykelvägar, motionsspår, bollplaner och idrottsplatser. På sommaren kan man ta ett dopp vid Älvsjöbadet eller vid en av badplatserna vid Långsjön. I Älvsjö centrum finns post, bank, apotek, vårdcentral, småbutiker och ett flertal restauranger och caféer. På promenadavstånd hittar du livsmedelsbutiker som Willys, Coop och Hemköp samt Älvsjömässan. En utbyggnad av centrum är på gång under de närmste åren med såväl nya bostäder som butiker.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy