Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finntorpsvägen 13, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 340 SEK / mån
Rum
2 rum

Insynsskyddad 2:a med balkong och sjöutsikt från alla fönster.

Sex trappor upp i Finntorps högst belägna hus finner ni denna mycket ljusa och trivsamma hörntvåa med sjöutsikt från alla rum och helt insynsskyddat läge. Här bjuds på en välplanerad planlösning. Ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, ett kök med generös förvaring och bra arbetsytor, sovrum med plats för dubbelsäng och garderober samt en stor hall med rymlig klädkammare. Badrummet är stambytt och helkaklat.
Den inglasade balkongen har ett insynsskyddat läge och bjuder också på en magnifik utsikt från Kyrkviken till city och insynsskyddat läge. Inglasningen gör att balkongen nyttjas året runt och det soliga söderläget värmer gott på sommaren.

Här bor du i en populär och lågt belånad bostadsrättsförening (2 380 kr/kvm) med renoverade fastigheter och erbjuds bl. a. bastu, cykelrum samt tvättstuga. Området är perfekt för dig som vill bo centralt med bra kommunikationer, nära badplatser och intill mysigt centrum.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy