Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Källgatan 3B, Åtvidaberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43.6 kvm
Avgift
2 186 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet med centralt och attraktivt läge

Här erbjuds en hemtrevlig och perfekt planerad lägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem.

Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus. Köket är praktiskt och trevligt med vita skåpluckor och bra förvaring. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch med fast duschvägg, handfat med kommod och toppmatad tvättmaskin. Det fina sovrummet har vita väggar och vackert trägolv.

Brf Ekängen är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller två källarförråd till lägenheten, tvättstuga och grillplats.

På Källgatan 3B bor du centralt och attraktivt med centrala Åtvidaberg inom gångavstånd. En kort promenad bort hittar du även tågstation, busshållsplats finns ett stenkast bort och Kopparvallen och Bysjöstrand ligger en bit bort från bostaden.

Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=637034

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med grå väggar och vackert trägolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall - inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det praktiska och trevliga köket har vita väggar och mörkt golv. Utrustningen består av spis med ugn, kolfilterfläkt som ej är kopplad till utsug och kombinerad kyl/frys. Vita skåpsluckor och bra förvaring.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett rymligt och lättmöblerat rum med vackert trägolv och väggar i ljus tapet. Här erbjuds mycket dagsljus.

Sovrum
Från hallen når du lägenhetens sovrum - ett fint rum med vackert trägolv och vita väggar.

Badrum
Fräscht och funktionellt badrum med toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat och tvättmaskin. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets vita väggar.

Dokument (pdf)

BRF_Ekängen-Stadgar (4).pdf BRF_Ekängen-Årsredovisning-2018.pdf Energideklaration Källgatan 3A.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Åtvidaberg kommun, Skattesats 34.19%.

Storlek

Boarea 43.6 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

216170001-0802-08

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1943
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekängen
Organisationsnummer: 722000-0397
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 216170001-0802-08
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Källgatan 3, 5, 7. Totalt 18 lägenheter.

Föreningens ekonomi

Ingen avgiftshöjning kommer att ske under 2020 enligt ordföranden 2020-02-13

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-01-14

TV

Fiber, abg väljs och betalas av var och en.

Internet

Fiber finns indraget, var och en väljer och betalar själv för sitt abg

Månadsavgift

Avgift: 2 186 SEK / mån
85 kr i obligatoriskt tillägg , för övrigt ingår värme och vatten i månadsavgiften samt två källarförråd.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.8051 %
Andel av årsavgiften: 3.8389 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Säkerhetsdörrar 2006

Bilplats

P-plats med el 100:-/månaden, ingen kö i dagsläget

Övriga utrymmen

2 källarförråd som hör till lägenheten
Cykelrum i källaren
Tvättstuga i mittenhuset
Bod med trädgårdsredskap

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy