Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bollmoravägen 4, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
22.5 kvm
Avgift
1 701 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint renoverad 1:a intill centrum på 8:e våningen

Välkommen till en av Tyresös mest centralt belägna 1:a. Här bor du högst upp på åttonde våningen i hus med dubbla hissar. Lägenheten är fint renoverad 2019 med nytt kök och nya ytskikt.

- Mycket bra kommunikationer med busshållplats utanför porten.
- Centralt belägen med god service.
- Bra förstaboende med låga kostnader.
- Stabil och trygg förening med mycket god ekonomi.
- Flera faciliteter så som gästlägenhet, hobbyrum, cykelrum och föreningslokal.
- Nära allt.

Brf. Gösen är en av Tyresös äldsta föreningar och det första flerbostadshuset som byggdes vid Tyresö Centrum 1961. Här har man en god historik med fint förvaltande, mycket god ekonomi och mycket låg skuldsättning i föreningen. Föreningen erbjuder flertalet bra faciliteter och är mycket populär tack vare det centrala läget. Busshållplats finns precis intill huset med täta avgångar mot Gullmarsplan, Nacka, Trollbäcken, Tyresö Strand, Haninge och även Stockholm C (Vattugatan) under pendlingstider.

I omnejd finns allt som kan önskas. Centrum med dess goda service och många butiker, flertalet gym och idrottsanläggningar så som Simhall, rackethall och golfbana med 18 hål. För den som söker en trevlig utflykt finns Tyresö Slott och dess slottspark en kort färd bort så väl som härlig natur, flertalet sjöar och Erstaviken.

Ett perfekt första boende med låga kostnader och i bästa läge.
Välkommen Hem!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 22.5 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

50

Våning / hiss

Våning 8 av 8.
Hiss finns.
Två hissar

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Gösen HSB
Organisationsnummer: 712400-0444
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 50
Antal lägenheter: 210
Antal lokaler: 4

Gösens fastigheter är de första husen som byggdes vid Bollmora Centrum år 1959-61. Varje huskropp består av två sammanbyggda punkthus om 8 våningar. Brf Gösen består av 2 fastigheter: Gösen 2: Bollmoravägen 2-4 Gösen 10: Bollmoravägen 10-12. Bostadsföreningen Gösen har 210 bostadsrättslägenheter samt 4 lokaler.

Föreningen innehar även en övernattningslokal, Kabyssen, kostnad 200 kr. Föreningslokal finns att hyra, för 300 kr. Det finns snickarlokal. Lekplats och grillplats finns i anslutning till husen.

Parkering: 145 P-plats med eluttag går att hyra för 250 kr/mån. Separat kö.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Föreningens ekonomi

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Om köparen upptar nya lån tillkommer en pantförskrivningsavgift på 1 % av prisbasbelopp. Säljaren betalar en administrativ överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

Föreningens renoveringar

Fastigheterna har underhållits väl och de senaste åren har bland annat nedanstående större arbeten utförts:
Isolering av fasader samt ny plåtbeklädnad har gjorts. I samband med plåtbeklädnaden byttes även fönster.
Stambyte har genomförts och sedan har badrummen blivit helkaklade i samtliga lägenheter.
Fastighet är ansluten till Telenor och det tillkommer en avgift om 125:- /mån för kollektivt bredband. Finns i samtliga lägenheter. Sopprum finns samt MC- och mopedhus. Renovering av trapphus bestående av målning, rörelsestyrd belysning, nya portar i ekträ och Aptus porttelefonisystem har installerats. Nya p-platser har skapats samt breddning av befintliga p-platser har utförts. Samtliga p-platser har även fått el-uttag. Markytorna har totalrenoverats med bl a nya planteringar under 2006. Samtliga hissmotorer har bytts mellan 2005-2007.
Ventilationssystemet har förbättrats och numera finns det till och frånluft ventilation i fastigheten.

För mer information om föreningen hänvisar vi till deras hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/gosen/om-gosen/

TV

ComHem Grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften

Internet

Kollektivt avtal med Telenor (125kr/mån) 250/250 Mbit/s.

Månadsavgift

Avgift: 1 701 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.22928 %
Andel av årsavgiften: 0.22928 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Kök och ytskikt 2019
Stambytt 1999.

Bilplats

145 P-plats med eluttag går att hyra för 250 kr/mån. Separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

På fastigheten finns: Cykel och barnvagnsförråd, hobbyrum, gästlägenhet, tvättstuga och föreningslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy