Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ankdammsgatan 40, 2tr, Solna/Skytteholm, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
3 690 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och charmig trerummare med lugnt och familjevänligt läge

I ett hus beläget i omtyckta och trivsamma Skytteholm hittar du denna lägenhet - en ljus och charmig trerummare i fint skick med vacker utsikt, härlig rymd och stora fönsterpartier. Här har du chansen att flytta in i ett hem med fräscha ytskikt, nylagda trägolv och stambytt badrum år 2017. Här är det lätt att trivas! Detta är den perfekta lägenheten för den mindre familjen. Du välkomnas av en hall med mörkt klinkergolv och spottar i tak. Fin och ljus köksdel med bra arbetsytor och vitt kakel ovanför diskbänk. Rymligt helkaklat badrum med dusch. Båda sovrummen vetter ut mot grönska och lek för barnen. Låt oss inte glömma vardagsrummet med stora sociala ytor där man även kan nå balkongen som utlovar soliga dagar.

Brf Snickaren 2 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, pingisrum, cykelrum, garage, parkeringsplats och grovsoprum.

Här bor du vid ett av Skytteholms trevligaste lägen - bara ett stenkast från Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna och Sundbybergs centrum och inom några minuter är du vid Mall of Scandinavia. Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger. Detta är utan tvekan ett av Solnas mest populära områden bland barnfamiljer.

Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil. För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar i närområdet. En kort promenad bort tar dig tvärbanan hela vägen till Sickla udde via Alvik och Liljeholmen. Vid Solna C finns tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på ca 10 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C som hela vägen in till Stockholm.

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
I denna trea välkomnas vi av en inbjudande och öppen hall med snygga detaljer i form av spottar i tak och sockelbelysning. Hallen pryds av nymålade vita väggar och mörkt klinkergolv.

KÖK
Ett stilrent och ljust kök med spis, induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM
En av lägenhetens höjdpunkter - ett rymligt och ljust vardagsrum med nymålade vita väggar och även här med nyinlagt trägolv. Rummet har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp och fin utsikt över Skytteholmsparken.

SOVRUM 1
Ett ljust och rogivande sovrum med plats för båda säng och skrivbord med en vacker utsikt. Rummet nås från hallen och har vackert trägolv och nymålade ljusa väggar.

SOVRUM 2
Ett mysigt sovrum med plats för stor säng och bra förvaring . Nymålade vita väggar och trägolv.

BADRUM
Badrummet renoverades 2017 och har grått klinkergolv och väggar i vitt kakel. Fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork, spotlights och golvvärme.

BALKONG
Här erbjuds en charmig och mysig balkong med plats för soffgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet och ligger i östligt läge med utsikt mot vackra Skytteholmsparken.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 73 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och kontrollerad med bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2007

Våning / hiss

Våning 2 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Snickaren 2
Organisationsnummer: 715200-1447
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2007
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 0

Föreningen bildades 1959 och består av 62 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen har 62 lägenheter som är fördelat på: 2a-12 st 3a-24 st 4a-13 st 5a-13 st

Parkering: Det finns 7 st garageplatser och 13 st parkeringsplatser med motorvärmeuttag. Till dessa finns det en kölista som administreras av föreningens ekonomiska förvaltare Valorem Bostadsrättsförvaltning.

TV och bredband: Kabel-TV levereras av ComHem eller Telia. Fastigheten är ansluten till eget fibernät. Leverantören av bredband till fastigheten är ComHem eller Telia. Medlem tecknar eget avtal.

Gemensamma utrymmen: I källaren finns en fin tvättstuga med totalt fem tvättmaskiner (varav en grovtvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum, pingisrum finns i källaren, styrelserum finns i entréplan, grovsoprum med pappersinsamling finns i entréplan, cykelrum finns i ett separat hus samt extra cykelställ finns utanför porten.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåning. Mer info finns i bifogad årsredovisning.

Föreningens renoveringar

Följande renoveringar har gjorts:
2018 - Alla rör i källaren är asbetssanerade och omisolerade med ny isolering. Remdrivna frånluftsfläktar utbytta till moderna EC-fläktar

2017- Stambyte. Nya vippor pumpgrop. Nytt expansionskärl för värmesystem utbytt.

2014- Alla fönster byttes till moderna treglasfönster. Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

2013- Bastu renoverades. Trädgården gjordes om. Brunnar till källaren rensats och en ny brunn. Ny pump i pumpgropen inne i Fjärrvärmecentralen. Rörelsestyrd armatur, automatsäkringar och elcentraler.

2012- Installation av utebelysning. Nyinstallation Stigarledning EL plan 11-12

2011- Golv och väggar målades om i källaren. Fjärrcentral byttes ut. Huset dränerades om. Huvudledningsbyte El. Nödbelysning i trapphus. Upprustning av brandskydd. Molok installerades.

2009- Relining av dagvattenledning. Nytt tak lagt. Nytt golv i vissa garage. Fibernät installerades. Tvättstugan renoverades.

Kommande renoveringar:
Dagvatten - ny lösning för att hantera dagvatten
Elarbeten - Byte av armaturer i trapphuset till mer energieffektiva varianter, installation av nödbelysning i trapphuset.
Piskaltan - Byte av tak mm på piskaltanen

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 118 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-11-22

Månadsavgift

Avgift: 3 690 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten.

Driftskostnad

934 SEK varav:
Försäkring: 368 SEK
Elektricitet: 566 SEK
Uppgifterna kommer ifrån säljaren och kan komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.37151 %
Andel av årsavgiften: 1.37000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy