Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Bergmästaregatan 26, Centrum, FALUN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
4 958 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet om tre rum och kök!

Sällsynt möjlighet att köpa en exklusiv, stilren och unik trea på Bergmästaregatan med en uteplats om HELA 65kvm! Välkommen till denna nyproducerade ljusa lägenhet vars stilrena och exklusiva design gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 64 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Denna bostad på markplan bjuder bland annat på stora fönster, fräscha ytskikt och hög materiell standard.
Videolänk: https://m.youtube.com/watch?v=wHW6z7QCIwY

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande och mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, nyrenoverat och funktionellt med påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet, stora fönster och plats för matbord och stolar. Det charmiga, lättmöblerade och stilrena vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. I badrummet finns dusch, toalett, kommod, handfat, förvaringsskåp, dimbara spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, mysig och unik uteplats om HELA 65kvm!! som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från hallen och erbjuder även på ett gräsparti och plats för matbord och stolar. I avgiften ingår värme, VA, el och internet.

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vackert mönstrad tapet och vackert trägolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall. Platsbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det sociala nyrenoverade och funktionella köket har vitmålade väggar och vackert trägolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och exklusiv kombinerad kyl/frys. I övrigt erbjuder köket påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet, stora fönster och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett charmigt, lättmöblerat och stilrent rum med vackert trägolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort, inbjudande och mysigt och har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett lite mindre och inbjudande sovrum med klädkammare och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Vitmålade väggar och har vackert trägolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum
Badrummet är nyrenoverat, påkostat och smakfullt samt har dusch, toalett, kommod, handfat, förvaringsskåp, dimbara spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Uteplats
Från ytterdörren når du en stor, mysig och unik uteplats om 65 kvm med ett gräsparti och plats för matbord och stolar. Denna uteplats är genomtänkt och insynsskyddad.

Dokument (pdf)

Årsredovisning HSB Brf Linden i Falun 2018 (1).pdf Stadgar Linden 2011 (1).pdf

Länkar

Film

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 33.95%.

Storlek

Boarea 64 kvm. Enl. mäklarbild.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Markplan
Hiss finns ej.

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 958 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy