Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rubingatan 11, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 639 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Toppenfin 3:a omgjord till en 4:a. Väldisponerad planlösning!

Trivsam och väl omhändertagen lägenhet omgjord till en 4:a! Denna rymliga och lättmöblerade bostad erbjuder en väldisponerad planlösning som bjuder in till umgänge. Kök med anslutning till vardagsrummet och utgång till stor inglasad balkong med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, rummet är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stilrent stamrenoverat badrum. Rymlig och inbjudande hall med plats för hallmöbel och avhängning.

Här bor man i omtyckt och stabil förening som passar såväl gammal som ung med närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområden och hav samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.
Vill du läsa mer om föreningen och allt den har att erbjuda så besök föreningens informativa hemsida: www.gbghus31.se.

Beskrivning

Dokument (pdf)

BRF Årsredovisning 2017-2018

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 79 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

397

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Övrigt: Föreningen erbjuder källarförråd, cykelförråd och barnvagnsförråd. I föreningen finns 5 st tvättanläggningar att tillgå samt grovtvättstuga. Det finns även tvättmöjligheter för bilar i garaget. Det finns bastu på Rubingatan 4 och föreningen har en fritidslokal för ca 30 personer, belägen även den på Rubingatan 4. Det finns en större aktivitetslokal med ingång på Rubingatan 23 som rymmer 120 personer. Här erbjuds diverse aktiviteter såsom biljard, pingis, styrketräning och gruppgymnastik.
Det finns en lokal på Rubingatan 23 som iordningställts av entusiastiska medlemmar där man kan hållas och snickra, måla och göra saker man kanske inte kan/vill göra hemma. I lokalen finns arbetsbänkar, en bänkborrmaskin samt begränsat med verktyg, man tar helt enkelt med det man behöver själv.

Föreningen har även en uthyrningslägenhet med 5 st bäddar på Rubingatan 35 som medlemmarna kan hyra vid behov av extra sovplatser. Bokning sker via expeditionen till en kostnad av 150 kr/dygn. Det finns 3 st återvinningsplatser i området och föreningen har 2 st egna miljösoprum för miljöfarligt avfall. Lägenheterna omges av fina grönskande innergårdar med både lekplatser och grillplatser. Föreningen har två gånger vunnit pris för Riksbyggens vackraste gård. Det finns även en boulebana, som -03-/04 breddades till två banor. Lekplatserna vid Rubin 25-26, 48 samt 40-41 har rustats upp.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen s Brf Göteborgshus nr 31
Organisationsnummer: 757201-7536
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 397
Antal lägenheter: 484
Antal lokaler: 13

Föreningen är stabil och har en god ekonomi mycket tack vare att löpande
underhåll och reparationer skötts på ett föredömligt sätt. Två gånger har föreningen fått hedersomnämnandet Riksbyggens vackraste gård.
Rubinnytt är föreningens eget nyhetsblad och kommer ut en gång i kvartalet. Läs gärna mer om föreningen på dess fina hemsida www.gbghus31.se

Parkering: Parkering i garage finns att hyra separat kö 400:-/ mån.

TV och bredband: Kabel-Tv via Com Hem och Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, gym, biljardrum, cykelförråd, föreningslokal, övernattningslägenhet, källarförråd och tvättstuga.

Föreningens renoveringar

2015 - Start av renovering av våtrum samt byte av avloppsstammar.
2010 - Renovering av bastun
2009 - Renovering av cykelrum
2006 - 2007. Balkongrenovering

För mer info om gjorda renoveringar se årsberättelser på föreningens hemsida.

TV

ComHem står för vårt fasta TV utbud men erbjuder också IP-telefoni och internetanslutning i olika hastigheter.

Internet

Bredbandsbolaget om leverans av bredband 100/10 Mbit fiberlan till samtliga lägenheter.

Månadsavgift

Avgift: 4 639 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.23147 %
Andel av årsavgiften: 0.23126 %

Bilplats

Parkering i garage finns att hyra separat kö 400:-/ mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy