Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bjurholmsgatan 37, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 037 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a med låg avgift i SoFo. Flytta in i toppskick vid lummiga Bjurholmsplan!

Välkomna till denna topprenoverade 20-tals lägenhet belägen på en av de bästa lägena på hela Södermalm! Här bor man i sin egna lilla oas på Bjurholmsplan, mitt emellan livliga Nytorget och mysiga Hammarbysjö/Årstaviken.

Lägenheten är optimalt planerad och varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Det medför att man enkelt kan bo två personer här utan att det blir för trångt! Planlösningen har gjorts om, till sin fördel, och nu är lägenheten social med kök och vardagsrum i halvöppen lösning där man naturligt får plats med ett matbord för 6-8 personer. Sovrummet rymmer dubbelsäng (idag 1,80m). Hela lägenheten har en genomgående hög standard och välbevarade detaljer från byggåret. Detaljer som det vackra plankgolvet, takrosett, fönsterbrädor i gediget trä och den bevarade takhöjden bidrar till lägenhetens karaktär och charm.

Här vill man bo och det är bara att flytta in! Stabil brf med låg belåning och närmre 1mkr i kassan. Fastigheten är belägen i levande kulturkvarter mellan Nytorget, Blecktornsparken och Skanstull. Här har man gångavstånd till SoFO's rika utbud av cafeér, trevliga restauranger, butiker och kultur. Dessutom är man omringad av ljuvlig natur med bl.a. Vitabergsparkens höjder och Årstavikens promenadstråk längst vattnet som tar dig hela Söder runt. Inom 10 minuters promenad når man Götgatsbacken med alla sina butiker och anrika kvarter som Modebacke Torg. Bra kommunikation via både bussar och t-bana i närheten, även gångavstånd till pendeltåg. Missa inte denna sällsynta pärla, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy