Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fridhemsgatan 90H, Skönsmon, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99.2 kvm
Avgift
4 865 SEK / mån
Rum
4 rum

Optimalt planerad fyrarummare i populära BRF Katten

Varmt välkommen till denna stilrena och kvadratsmarta fyrarummare om 99,2 kvm med genomgående renoverade ytskikt från 2017.

Lägenheten har en rymlig och välkomnande hall som på ett inbjudande sätt öppnar upp mot bostadens övriga rum. Tack vare de stora fönsterpartierna i sovrum, kök och vardagsrum berikas lägenheten med ett härligt ljusflöde. Lägenheten är utmärkt för den som vill ha gott om utrymmen med sina tre sovrum, ett stort vardagsrum som bjuder in till flertalet inredningsmöjligheter och ett modernt renoverat kök med matplats. Badrummet är helkaklat med klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Bostaden präglas av trevliga attribut och genomgående ljusa ytskikt och enhetligt ekparkettgolv. Från det ena sovrummet nås en härligt inglasad balkong med utsikt över Södra Berget.

Här bor ni med låg månadsavgift i ett lugnt område med trevliga grannar. I närhet till bostaden finner du Skönsmons bästa bageri Eclair, perfekt för lördags- & söndagsbruchen med färskt bakat bröd samt populära Skönsmon kvarterskrog med en tilltalande meny. Bostaden är perfekt belägen med närhet till det trevliga grönområdet Bäckparken men även Sundsvalls stadsberg där du finner både grönområde, nöjeshall samt skidbacke. Här har du även närhet till förskola och grundskola.

På endast ett par minuters promenad når du närmaste busshållsplats vid Skönsmohuset, härifrån tar det endast 5-10 minuter att nå Sundsvalls stadskärna. För dig som har bil når du både E14 & E4:an några hundra meter från bostaden, härifrån kan du färdas både västerut mot fjällvärlden samt norr och söder. Inom promenadavstånd når du även vårdcentral, gym, matbutik, pizzeria och diverse förnödenheter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy