Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 200 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 165 000 SEK
Adress
Carl gustafs väg 42, Triangeln/Rådmansvången/Möllevången, MALMÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
6 774 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad fyrarummare på bästa cityläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade fyrarumslägenheten i centrala Malmö. Med närhet till Pildammarna, Möllan, Södervärn och Triangeln har du allt från grönområden, shopping, vårdcentral samt buss- och tåg kommunikationer inom gångavstånd. Här bor du på väldisponerade 99 kvadratmeter i form av tre sovrum, ett stort vardagsrum, vitt och fräscht kök som tillåter både förvaring samt plats för matbord och två helkaklade badrum. Dessutom erbjuds balkong i soligt syd-västläge och du får nöjet att bo i en förening som bryr sig om både sin fastighet och sina medlemmar. Stora renoveringar av lägenheten gjordes 2014 samt att hela lägenheten målades om 2019, därav har du nu chansen att förvärva en smakfullt renoverad och välskött lägenhet på bästa cityläge.
Hoppas vi ses på visning!

Beskrivning

HALL/ ENTRÉ
Stor hall med plats för avhängning. Mörkare golv i mycket bra skick samt mörkgråa väggar.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med möjlighet för både soffgrupp och matplats. Vitmålade väggar samt en fondvägg i mörkgrått. Mörkare golv samt stora fönster och glasdörr till balkongen i soligt syd-västläge.

KÖK
Vitt kök renoverat 2014. Här erbjuds fina arbetsytor, plats för mycket förvaring samt plats för matbord. Vita luckor, svart bänkskiva i granit och ett grön/grått kakel ovan. Spis/ ugn från Gorenje (2014), Diskmaskin i rostfritt från Asko (2014) samt stor kyl och frys från Liebermann i rostfritt (2014). Vita väggar och praktiskt svart klinkergolv.

SOVRUM 1
Detta rum används idag som walk-in-closet. Genomgående mörkare trägolv och vita väggar. Fönster mot innergården.

SOVRUM 2
Väldisponerat rum utan insyn. Genomgående mörkare golv samt vitmålade väggar.

SOVRUM 3/ Master Bedroom
Samma golv som i resterande av lägenheten och vita väggar med en tapetserad fondvägg. Plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Fönster mot innergården.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF RBF_Lekatten-Stadgar (1).pdf BRF RBF_Lekatten-Årsredovisning-2018 (1).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun.

Storlek

Boarea 99 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen..

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

251

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Lekatten
Organisationsnummer: 716407-1701
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 251
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 4

Brf Lekatten är en äkta förening som äger fastigheten Lekatten 7 i Malmö. Föreningen bildades samma år som byggåret, 1992. På fastigheten finns en byggnad med 75 st lägenheter som upplåts med Bostadsrätt och fyra st lokaler som upplåts med Hyresrätt. Fastighetens adresser är Carl Gustafs väg 38, 40 42 och 44 samt Nikolaigatan 22 och 24.

Renoveringar:
2010 - Sopsugsanläggning
2012 - Spolning stammar
2012 - OVK och ventilation
2012 - Injustering Värme
2012 - Tvättmaskiner
2013 - Nya Tvättmaskiner
2013 - Värme och ventilation
2013 - Målningsarbete
2014 - Ventilation
2014 - Tak och tätning av fönster
2015 - Stamspolning
2015 - Upprustning av gemensamma utrymmen
2015 - Golv
2016 - Låssystem
2016 - Tak
2016 - El
2016 - VA/ sanitet
2017 - Installationer gemensamma utrymmen
2018- Installationer värme, ventilation samt el
2018- Huskropp utvändigt och dörrar och portar
2019- Införande av gemensam el.

Garage och parkering:
Brf Lekatten disponerar 42 st garageplatser. Månadshyra 550 kr. Riksbyggen sköter kösystemet. Om där är kö finns det fler platser i samma garage som newsec förmedlar.

Kabel-TV och bredband:
Kabel-tv via Telenor.
Bredband via Alltele.

Försäkring:
Fastigheten är fullförsäkrad i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

Gemensamma utrymmen:
Inhängnad innergård med flera uteplatser. Gemensam tvättstuga med två maskiner samt torkskåp och elmangel finns på entréplan i varje trappa. Ett barnvagnsförråd i varje trappa. Gemensamhetslokal utrustad med glas, porslin och bestick finns till förfogande mot en depositionsavgift på 1500 kr. Utöver cykelställ i garaget finns två gemensamma cykelrum, ett vid Nikolaigatan 22 och ett vid passagen vid Carl Gustafs väg 44.

Till lägenheten hör även ett förråd.

Kontakt/ Övrigt:
Hemsida: www.lekatten.se
E-mail: ordforande@lekatten.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

TV

Kabel-Tv via Telenor. Detta ingår i avgiften.

Internet

Fiber via A3 (Alltele) om 1000 Mbt/s.

Månadsavgift

Avgift: 6 774 SEK / mån
Vatten, Kabel-Tv samt bostadsrättstillägg ingår. Obligatoriskt tillägg om 638 kronor tillkommer. Denna avser värme samt Bredband.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Föreningen tillämpar individuell mätning av el som debiteras kvartalsvis.
Driftkostnaderna är beräknade enl. schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.48198 %
Andel av årsavgiften: 1.47141 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1182 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garage och parkering
Brf Lekatten disponerar 42 st garageplatser. Månadshyra 550 kr. Riksbyggen sköter kösystemet. Om där är kö finns det fler platser i samma garage som newsec förmedlar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy