Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 350 000 SEK
Adress
Björcksgatan 48A, Kålltorp, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 428 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad trea med låg avgift!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga!
Varmt välkomna till en totalrenoverad trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt ljust och vackert parkettgolv.
I det kompletta köket finns det gott om förvaring, rostfria vitvaror och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med fönster mot den trevliga innergården samt fräscht helkaklat badrum med fint ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt vardagslyx med tvättmaskin, golvvärme och spotlights.

Beskrivning

En modern och snyggt renoverad trea som erbjuder ett boende med hög kvalité och bekvämligheter.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och hall möblemang samt bra med yta för möjlighet till förvaring i form av en garderob eller skjutdörrar. Ljust och vackert parkettgolv och vitmålade väggar följer genom hela bostaden.

Badrum
I anslutning till hallen finns det stilrena badrummet med vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Ytan är väldisponerad och installerad tvättmaskin finns till hands. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegelskåp med belysning, wc och dusch. Vardagslyx med golvvärme och infällda spotlights.

Kök
Det snygga och stilrena köket löper i fina färgkombinationer. Bänkskiva i grått och smakfullt passande kakel som stänkskydd. Komplett fullutrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro och kyl & frys, samtliga i rostfritt utförande. Matplats skapas naturligt vid fönsterpartiet, här finns plats för sällskap kring middagsbordet. Härifrån har man utsikt över den trevliga innergården.

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. Social planlösning då vardagsrummet nås från hallen och i nära anslutning till köket. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till olika möblemang.

Sovrum 1 och 2
Samtliga sovrum är lugnt belägna utan insyn och tack vare dess storlek finns gott om plats för större sängar och avlastningsbord samt yta för förvaring i form av garderob. Även här följer samma fina golv och vitmålade väggar.

Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar BRF Björcksgatan 48.pdf Årsredovisning brf Björcksgatan 48.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

4

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1933

Föreningen

Föreningens namn: Brf Björcksgatan 48
Organisationsnummer: 769628-7619
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4
Antal lägenheter: 9
Antal lokaler: 0

Brf Björcksgatan 48 bildades 2014 och består av 1 flerbostadshus med adressen Björcksgatan 48 A-B. Huset byggdes 1933 och består av 9 st lägenheter varav två av dem är upplåtna med
hyresrätt. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 626 m², varav 626 m² utgör lägenhetsyta. Fullvärdesförsäkring finns via Nordic Försäkring & Riskhantering/IF. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC och teknisk förvaltning sköts i egen regi.
Lägenhetsfördelning:
1 rok: 3 stycken
2 rok: 1 stycken
3 rok: 4 stycken
4 rok: 1 stycken
Genomfört underhåll:
1985
Rotrenovering
Då utfördes troligen byte av va-stammar, elstigare, fönsterbyte, omläggning av tak och tilläggsisolering av fasad.
2016
Dränering 1 - Innergård
2017
Dränering 2 - Framsida och asfaltering innergård
2018
Renovering garageportar
Beslutade avgiftsändringar:
Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar.
Föreningen tar vid överlåtelsen ut en överlåtelseavgift som uppgår till ett belopp som motsvarar 2,5 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för överlåtelsen (prisbasbeloppet 2018 är
45 500kr). Överlåtaren av bostadsrätten svarar tillsammans med förvärvaren för att överlåtelseavgiften betalas.
Föreningen tar vid pantsättning av bostadsrätt ut en pantsättningsavgift som skall betalas av bostadsrättsinnehavaren (låntagaren) och uppgår till ett belopp motsvarande 1 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten när föreningen underrättas om pantsättningen (prisbasbeloppet år 2018 är 45 500kr).
Ovanstående uppgifter är tagna från föreningens senaste årsredovisningar samt kontakt med styrelsen per 2018-11-09.

TV

Tv anslutning via Comhem

Internet

Bredband via fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 428 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 11.90959 %
Andel av årsavgiften: 11.91354 %

Bilplats

Fri parkering utanför

Närområde

Allmänt om området: Kålltorp är ett lugnt, mysigt och attraktivt område beläget med närhet till både centrum och de härliga naturområdena vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna. I området finns diverse serviceutbud, parker, samt bra kommunikationer. Buss- och spårvagnshållplatser finns i närheten. Cykelavstånd till centrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy