Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Norrbodavägen 13, 1tr, Norrboda - Kungsängen, KUNGSÄNGEN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 637 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad 2:a i etage!

Invändiga bilder kommer inom kort!
Vill du bo snyggt? Bekvämt? Rymligt? Då behöver du inte längre kompromissa - här finns allt i ett! Denna fantastiskt fina 2 rum o kök om 63 kvm i populära Norrboda har i princip allt. Nyrenoverat kök! Snygg och stilsäker bostad med helkaklat badrum med tvättdel, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där takhöjden är svindlande. Övervåning med möjlighet till två sovrum och en härlig balkong med sol från morgon till sena eftermiddagen. Klädkammare i bostaden och ytterligare ett förråd på entréplan tillhör lägenheten. Parkering utanför dörren. Mycket välskött HSB-förening med god ekonomi som sänkt avgifterna. Nära kommunikationer och affärer. Lillsjön med badstrand och klippbad på nära promenadavstånd samt upplysta motionsspår i skogarna runt sjön.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 31.93%.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Takvåning med sovloft. Våningsplan 2 av 2 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2003
Fönster: 3-glas fönster
Ventilation: Självdrag

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Norrboda i Upplands-Bro
Organisationsnummer: 769608-0972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 0

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 4 637 SEK / mån

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.44306 %
Andel av årsavgiften: 1.47938 %

Renoveringar

Genomrenoverad bostad under de senaste åren.

Övriga utrymmen

Det finns förråd och samlingslokal.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy