Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
3 263 SEK / mån
Rum
2 rum

Smart 2:a i toppskick med närhet till allt!

I hjärtat av Kvillebäcken finns denna välplanerade och klimatsmarta lägenheten från 2015 med bra ljusinsläpp och social öppen planlösning. Bostaden, om 52 kvm, har en välplanerad planlösning och modern interiör. Genomgående vitlaserat parkettgolv och ljusa ytskikt gör bostaden ljus och trivsam och skapar utrymme för kreativ inredning. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för socialt umgänge. Härifrån når du även ut till bostadens balkong.
Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng och erbjuder god förvaring i form av stor inbyggd garderob med skjutdörrar. Stort helkaklat badrum som har en egen tvättdel med kombinerad tvätt- och torkmaskin samt praktiskt bänk.

Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja ett orangeri med både jacuzzi, gästlägenhet samt grillplats. Här kan du avnjuta ett härligt bubbelbad i föreningens ute-spa.
Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen att boka in dig på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy