Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Ekhagagatan 72, Duvkullen, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 726 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk vindsetta i nyskick!

Kamma hem storvinsten genom att förvärva den här oemotståndliga pärlan med alla rätt! Högst upp på fjärde våningen i nyproducerat hus från 2017 finner ni den här underbara vindsettan med ett mysigt, enskilt läge som genomsyras av ren och skär perfektion.

Hela lägenheten är i toppskick och erbjuder ljusa, tilltalande ytskikt, fullutrustat kök, helkaklat duschrum och ett rymligt rum med generösa ljusinsläpp. Här har ingenting lämnats åt slumpen och hemkänslan gör sig påmind direkt när du öppnar dörren och stiger in.

Inte nog med att detta hem är genomtänkt planerat och håller hög klass invändigt - det ligger med ett bra läge i lugna, omtyckta Duvkullen med en kort promenad till Ekholmen Centrum med dess handelsutbud och en bekväm cykelfärd från stan. Lägenheten är omgiven av grönområden och atmosfären utanför är lugn och harmonisk. Precis utanför finns en busshållplats med täta avgångar. Direkt närhet till grönområden och Stångån med möjlighet till långa, härliga promenader och löprundor. För den golfintresserade ligger Landeryds golfklubb endast två kilometer bort.

Varmt välkommen att besöka visningarna av denna tilltalande bostad!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=645774

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt hatthylla med avhängningsmöjligheter. Klinkergolv som sedan övergår i ekparkettgolv. Vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt inrett kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, granitbänkskiva, rostfria vitvaror, ho i granitkomposit och kakel som stänkskydd. Goda arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, spisfläkt, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.

RUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Goda sällskapsytor med plats för soffgrupp, tv-bänk, säng och övrigt möblemang. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara duschväggar i glas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Brf Södra Ekhaga Stadgar Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 44.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1243

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-17
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södra Ekhaga
Organisationsnummer: 769632-7167
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1243
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 0

Föreningen består av två huskroppar med sammanlagt 35 bostadsrätter.

TV

Kabel-TV via ComHem

Internet

Internet via ComHem (tillägg 98 kr/månaden)

Månadsavgift

Avgift: 2 726 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.71 %

Bilplats

Föreningen har egna parkeringsplatser som det för närvarande är kortare kö till.
Botrygg kan hjälpa till med parkeringsplats i närområdet för den som vill få en parkering direkt vid inflytt (i mån av plats).

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy