Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Selebovägen 15, Enskede/Svedmyra, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 307 SEK / mån
Rum
3 rum

Topprenoverad 3:a med möjlighet att köpa till råvind!

Topprenoverad trerummare högst upp i huset på lugn återvändsgata! Med en rymlig och genomtänkt planlösning, smakfulla materialval och utsikt över gatans takåsar är detta en hemtrevlig pärla i trevliga Svedmyra. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och balkong i utmärkt solläge. Vardagsrum med gedigen korgflätad ekparkett och utgång till den härliga balkongen. Det smakfullt renoverade köket har gott om fina detaljer och den klassiska kakelsättningen för tankarna tillbaka till byggåret. Köket är fullutrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll och självrengörande varmluftsugn. Med ett lugnt läge med naturen inpå knuten och närhet till t-bana är detta ett boende för dig som vill bo centralt och naturnära.

Brf Råmärket 4 är en trevlig förening med strukturerade framtidsplaner. I avgiften om 3 307 kr ingår värme, vatten och basutbud kabel-TV. Gemensamma utrymmen som tillhandahålls av föreningen är tvättstugor, barnvagnsrum och cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har beslutat att vinden ovanför får köpas loss om så önskas, bygglov återstår. Priset för att köpa loss råvinden kommer vara ca. 4000kr/kvm BOA. Priset för råvinden är en enligt tidigare värdering. Ny värdering kan komma att göras.

I närområdet finns härliga Majroskogen med promenadstråk, lekplatser, cykelspår, svampställen och utegym. Med T-banan tar det endast 8 min till Södermalms puls. Tunnelbanan går du till på ca. 10 min. Vid Svedmyraplan ligger ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan. Här finns även en pizzeria på torget samt liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns flera mindre matställen och livsmedelsbutiker. På Oppundavägen erbjuds sushi av hög kvalitet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy