Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 245 000 SEK
Adress
Ekhagagatan 66, Duvkullen, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
122 kvm
Avgift
5 803 SEK / mån
Rum
4 rum

Relativt nybyggt radhus på Ekhagagatan 66 

Detta radhus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett välutrustat boende där de sociala ytorna är många. Här umgås man gärna med familj och vänner. De fräscha ytskikten bidrar till känslan av att det här är ett hem med riktigt hög standard.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med hatthylla, klädhängare, inbyggda garderober, säkerhetsdörr och golvvärme. Längre in finns ett härligt, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, modernt och ljust kök. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Duvkullens hjärta. Netto inom gångavstånd och Ekholmen centrum ligger finns en promenad bort. Dessutom har man Linköpings city en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Ekhagagatan!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla, klädhängare, inbyggda garderober, säkerhetsdörr och golvvärme.

Kök
Det stora, moderna och ljusa köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket stora fönster, bänkskiva i sten, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett härligt, lättmöblerat och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från övervåningen når du husets master bedroom ? ett stort och rogivande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och fint ljusinsläpp.

Sovrum 2
Ett stort och lättmöblerat sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett llagom stort och rogivande sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta stora och fräscha badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme.

Uteplats 1
Trevlig och mysig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Uteplats 2
Utanför huset kommer du även till en liten och charmig uteplats med morgonsol och plats för ett mindre bord.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är fräsch och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare med mycket skåpsförvaring och arbetsyta

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 122 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 803 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, tv, bredband och el (300kr)

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Bilplats

En parkeringsplats utanför huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy